اصفهان؛

عصارخانه های اصفهان تاریخی فراموش شده صفویه

عصارخانه محل عصاره گیری و آسیاب دانه های روغنی و غیر روغنی بوده است.

کارشناس میراث فرهنگی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،گفت: در گذشته 17 عصارخانه در فلات مرکزی ایران وجود داشته که در دوره های مخبلف تاریخی به دلیل تغییر زندگی ایرانیان و صنعتی شدن کارکرد خود را از دست داده و از بین رفته اند.
شهرام امیری با بیان اینکه اکنون 4 عصارخانه در استان اصفهان باقی مانده افزود: سازمان میراث فرهنگی با همکاری سازمان نوسازی و بهسازی تلاش کرده اند که با مرمت و نگهداری از این عصارخانه ها بخشی از تاریخ و هویت مردم این خطه را حفظ کنند.
عصارخانه شیخ بهایی در کوی جماله و عصارخانه شاهی در میدان امام خمینی 2 عصارخانه مرمت شده اصفهان است که مردم می توانند از آنها بازدید کنند . 




انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.