سیدعلی جواد موسوی متخصص داخلی و فوق تخصصی ریه در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با گرمازدگی گفت: در صورتی که افراد در محیطهای بسیار گرم قرار گیرند ممکن است دچار گرمازدگی شوند که احتمال بروز این عارضه در کودکان، افراد مسن و زنان باردار که بدن ضعیفتری دارند و به میزان آب بیشتری نیاز دارند بیشتر است.
وی ادامه داد: خوشبختانه هم اکنون در کشور بروز گرمازدگی کمتر است و در فصول گرم و مناطق گرم ممکن است کمی بیشتر شود به همین دلیل به افراد توصیه میشود با توجه به پیشروی دمای هوا رو به گرمی و یا در صورت سفر به مناطقی که دارای هوای گرمی هستند، نسبت به این مسئله توجه داشته باشند که اگر علائم گرمازدگی را در فرد مشاهده کردند باید سریعا اقدامات ضروری را انجام دهند.
این متخصص در ادامه افزود: گرمازدگی با علائمی همچون تنفس زیاد، افزایش تعریق بدن، بالا رفتن درجه حرارت بدن، افت فشار خود و نبض، همراه است که در صورت بروز چنین علائمی باید افراد سریعا اقدام به نوشیدن مایعات خنک به خصوص آب کنند.
دکتر موسوی در خصوص موارد حاد گرمازدگی گفت: افراد به هنگام گرمازدگیهای شدید که جریان خون به مغز نمیرسد باید با اورژانس تماس گرفته و بیمار را به بیمارستان منتقل کنند، تا اقدامات ضروری برای بهبودی بیمار انجام شود.
انتهای پیام/