به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان،کبوترهای شهر لندن اعتبار بدی دارند. برخی از مردم لندن آن ها را موش های پرنده صدا می زنند و بسیاری آن ها را به خاطر فضولاتشان سبب آلودگی می دانند. اما حالا این پرنده ها برای مبارزه با نوعی دیگر از آلودگی در لندن مورد استفاده قرار می گیرند.
آندریا لی، عضو سازمان حفاظت از محیط زیست لندن، می گوید: ضررهای ناشی از آلودگی هوا توسط مردم و مسئولین نادیده گرفته می شود و اگر مردم از این ضررها آگاه بودند، بر مسئولین فشار می آوردند تا راه حلی پیدا کنند.
وی هم چنین افزود: آلودگی هوای شهر لندن سالانه باعث مرگ تقریبا 10000 نفر می شود.
همه چیز از آنجا شروع شد که رئیس خلاق یک شرکت تجاری به نام پیر دکوئسنوی در رقابت جشنواره طراحی لندن مقام اول را کسب کرد.
دکوئسنوی قصد داشت تا به دنیا بفهماند که چگونه میتواند با توئیتر یک مشکل را حل کند.
دکوئسنوی می گوید: من مشکل آلودگی هوا را انتخاب کردم تا این مشکل را بهبود ببخشم چون اکثر مردم از این موضوع اطلاعی ندارند و نتایج آزمایش هایم را در اختیار عموم مردم قرار دهم.
دکوئسنوی قصد داشت تا از پهپاد استفاده کند اما پرواز اینگونه هواپیماها در لندن ممنوع است و او به فکر کبوتر افتاد.
دکوئسنوی یک کیف کوچک حاوی سنسورهای اندازه گیری نیتروژن دی اکسید، اوزون، و گازهایی که سلامت انسان را به خطر می اندازند بر پشت هر کبوتر سوار کرد که وزن این کیف ها از یک اونس هم کمتر است. این یک تکنولوژی است که دکوئسنوی بر پشت کبوتر ها سوار کرده است.
حال وقت آن است که مردم شهر لندن برای این کبوترها احترام بیشتری قائل شوند زیرا این کبوترها به بهبود وضعیت هوای لندن کمک میکنند.
انتهای پیام/