با گذشت زمان و طی شدن گذر عمر رنگ سفید بر روی مو هر کدام از ما نقش می بندد که با تجدید نظر در برنامه غذایی خود می‌توانیم آن را به تعویق بیاندازیم

دکتر نوروزی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت‌: با گنجاندن سیر و سبوس برنج در برنامه غذایی خود می‌توانیم مو‌های مشکی بیشتری را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ویتامین منگنز کمک شایانی به سفید نشدن مو‌ها می‌کند، افزود‌: سیر منبع بسیار خوبی از این ویتامین است که با گنجاندن این نوع ماده غذایی می‌توانیم راحت‌ترین راه را جهت مشکی ماندن مو‌های سرمان داشته باشیم.

نوروزی با بیان اینکه سبوس برنج را می‌توان به دو طریق خوراکی و غیر خوراکی مصرف نمود، خاطر نشان کرد: سبوس برنج حاوی ویتامین‌های گروه (ب5) است که می‌تواند به تقویت و رشد پیاز مو کمک شایانی کند.

این متخصص طب سنتی در ادامه یادآور شد: برای مصرف روزانه و خوراکی می‌توان مقداری از سبوس را خیس کرد و در زمان پخت برنج به آن اضافه کنیم تا برنجی مقوی و با ارزش غذایی بالا داشته باشیم.

وی اشاره ای هم به روش مصرف غیر خوراکی سبوس برنج کرد و گفت‌: سبوس برنج را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و این محلول را 3 ساعت قبل از حمام بر روی سر قرار دهید. این مخلوط حاوی مقدار زیادی ویتامین‌های گروه (ب) و به خصوص ویتامین (ب5) است که پیاز مو را تحریک کرده و از سفید شدن مو ها جلوگیری می‌کند.

نوروزی خاطرنشان کرد: مصرف این مخلوط در دراز مدت باعث می‌شود موهای سفید به تدریج به رنگ مشکی خود برگردند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.