گوشت گوساله |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
خورشتی |
320000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم) صرفاً از ران و سردست |
2 |
راسته پاک کرده |
353000 |
بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
3 |
ران پاک کرده |
334000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
4 |
دنبالچه |
198000 |
پاک شده و قطعه بندی شده به صورت حلقوی |
5 |
سردست پاک کرده |
316000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
6 |
قلوه گاه |
216000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
7 |
گردن |
261000 |
کاملاً پاک شده |
8 |
قلم |
27500 |
برش خرد |
9 |
ماهیچه |
334000 |
کاملاً پاک شده |
چرخ کرده مخلوط |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
چرخ کرده مخلوط |
230000 |
مخلوط گوساله و گوسفندی |
انتهای پیام/