چای سبز فواید بسیاری در کاهش التهاب روده دارد اما چای سبز را نباید با برخی مواد غذایی مصرف کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چای سبز فواید بسیاری در کاهش التهاب روده دارد اما چای سبز را نباید با برخی مواد غذایی مصرف کرد.
 
مطالعات اخیر مربوط به تاثیر چای سبز در کاهش کلسترول و کاهش التهاب در بیماران مبتلا به بیماری عصبی روده است . براساس تحقیقات جدید منتشر شده در مجله آمریکایی با این حال فواید این چای آنتی اکسیدانی ممکن است به همراه غذاهای حاوی آهن کاهش یابد و اثر سوء بر سلامتی بدن بگذارد.

یئوبنگ مؤلف اول این مطالعه گفت: فواید چای سبز بستگی به عملکرد اجزای فعال این چای دارد. برای بهره بردن از فواید این چای فقط مهم نیست که این چای را بنوشیم، به منظور افزایش بهره وری از خواص این چای لازم است بدانیم که چه زمانی و در کنار چه مواد غذایی آن را بنوشیم.

محققان رابطه بین چای سبز و آهن را در رژیم غذایی در آزمایشگاه بر روی موش های مبتلا به بیماری التهابی روده مورد بررسی قرار دادند، آنها دریافتند که هنگامی که در کنار این نوشیدنی مکمل آهن مصرف  یا غذاهای حاوی آهن مثل گوشت قرمز، زیتون و کلم پیچ مصرف شود آنتی اکسیدان اصلی این چای یعنی اپیگالوکتشین گالات (EGCG) به آهن متصل می شود.

محققان دریافتند که در شرایط عادی چای سبز به سلول‌های سفید خونی کمک می کند که بتوانند التهاب روده را کاهش دهند اما زمانی که چای سبز با مواد غذایی حاوی آهن مصرف شود، تاثیر این چای در کاهش التهاب روده کم می شود یا تاثیری نخواهد داشت.

بر اساس تحقیقات جدید برای کاهش التهاب روده به بیماران توصیه می شود که چای سبز بنوشند اما بیماران باید توجه داشته باشند که هرگز چای سبز را با مواد مکمل های آهن مصرف نکنند.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار