به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ رییس دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: بر اساس آخرین رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ رتبه بندی سال 94-93 دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور، دانشگاه تبریز رتبه پنجم دانشگاه های جامع ایران را بدست آورده است.
دکتر محمد رضا پور محمدی با اشاره به ارتقاء رتبه این دانشگاه نسبت به سال گذشته در میان دانشگاه های جامع کشور از ششم به پنجم، یادآور شد: ISC دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور را برای پنجمین سال متوالی به صورت رسمی بر اساس 23 شاخص در قالب 5 معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و فعالیت های اجتماعی- اقتصادی رتبه بندی نموده، که دانشگاه تبریز این موفقیت را کسب کرده است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در این رتبه بندی 63 دانشگاه از دانشگاه های جامع کشور در رتبه بندی سال 94-1393 حضور داشته اند، افزود: در این رتبه بندی دانشگاه تهران رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده و دانشگاه های تربیت مدرس، شیراز، فردوسی مشهد، تبریز، شهید بهشتی، اصفهان، گیلان، پیام نور و شهید باهنر کرمان به ترتیب در جایگاه های دوم تا دهم قرار گرفته اند.
رییس دانشگاه تبریز همچنین با اشاره به جایگاه این دانشگاه در بین دانشگاه های برترکشور در حوزه فنی و مهندسی نیز گفت: در این رتبه بندی، دانشگاه تبریز بر اساس بیشترین کمیت تولید علم در حوزه فنی و مهندسی، با 20 هزار و 517 استناد، رتبه هفتم را در بین دانشگاه های کشور بدست آورده است.
به گفته وی، در مورد اثربخشی تولیدات علمی در حوزه فنی و مهندسی نیز این دانشگاه با کسب 1/2استناد نرمال شده نسبت به تعداد مقالات، رتبه دهم دانشگاه های ایران را کسب کرده است.
دکتر پور محمدی با اشاره به دانشگاه های برترکشور در حوزه فنی و مهندسی نیز گفت: دانشگاه های تهران، امیرکبیر، شریف، علم و صنعت ایران، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، خواجه نصیرالدین طوسی، آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، شیراز و فردوسی مشهد، بیشترین کمیت علم ایران در حوزه فنی و مهندسی را تولید کرده اند.
انتهای پیام/ش