به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ پیشینه نان برنجی به دوران قاجار، و حدود صد و
پنجاه سال قبل باز می گردد زمانی که مسافران جاده ابریشم بدنبال غذایی برای مسیر
سفرشان بودند که ارزش غذایی و ماندگاری خوبی داشته باشد، از آن زمان بود که
مردم کرمانشاه، نان برنجی را درست کردند.
آرد برنج، تخم مرغ، شکر، روغن، هل ،گلاب و تخم خرفه موادی هستند که نان برنجی
از آن ها، درست می شود. هر کدام از این اجزای تشکیل دهنده را در نظر بگیریم فواید
مخصوص به خود را دارند و اگر به روشن سنتی تهیه شده باشد ضرری ندارد چون هیچ ماده
نگهدارنده و غیر طبیعی به آن افزوده نمی شود. همچنین اکثر نان برنجی های کرمانشاه
با روغن حیوانی تهیه می شوند که عطر و بوی بسیار دلپذیری را به آن می دهد.
انتهای پیام/