به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، توصیه می شود ماهی قرمز عید از مراکزی معتبر تحت نظارت دامپزشکی خریداری شود و توجه داشته باشید ماهی خریداری شده باید عاری از هر گونه زخم و فرورفتگی و بیرون زدگی در قسمت چشم باشد و دارای چشمانی براق و شنای طبیعی باشد.
از خرید ماهیان با پولک های ریخته ، بی حال ، مریض و دارای لکه های سفید روی پوست بدن خودداری کنید ماهی قرمز باید بدنش ظاهری سالم داشته باشد .
هنگام خرید و نگهداری ماهی ازدستکاری آن توسط کودکان جلوگیری شود و اگر ماهیان دیگری در منزل نگهداری می شود نسبت به جدا سازی ماهیان بیمار از ماهیان سالم و ضدعفونی کردن ظروف نگهداری ماهی اقدام شود.
بهتر است برای هر ماهی یک لیتر آب در نظر گرفته شود ، ظرف نگهداری دهانه گشاد داشته باشد . آب ماهی تماما عوض نگردد و هرروز به مقدار 25% آن تعویض شود
مناسبترین دما برای پرورش ماهی قرمز بین 20 تا 25 درجه سانتی گراد است .
آب لوله کشی به دلیل برخورداری از کلر فراوان بهتر است 24 ساعت در یک ظرف گشاد دهان باز نگهداری تا گاز کلر آن متصاعد شود و سپس نسبت به تعویض آب ماهی اقدام شود.
غذای این گونه ماهی بایستی با غذاهای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود و بهتر است که غذا در سطح آب و به میزان کم و دو بار در روز شناور بماند.
از خرید برخی جانوران دریایی نظیر حلزون آبزی و لاک پشت مینیاتوری که چند سالی وارد بازار شده ،به دلیل تهاجمی و غیر بومی بودن خودداری کنند.
در پایان نگهداری ، ماهیان را در مکانهایی که توسط شهرداریها مشخص می شوند رها سازی نمائید.
انتهای پیام/