به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ طی تحقیقی که کیفیت نوشیدنیهای انرژیزا را در برخی از معروفترین برندهای تولید آن از جمله ردبول و مونستر بررسی کرد نتایجی بدست آمد که همگان را شوکه کرد. وجود مواد موجود در ادرار گاو نر در این نوشیدنیها ابتدا غیر ممکن به نظر میآمد اما حقیقت داشت.
تائورین ترکیبی شیمیایی است که در بدن برخی از حیوانات وجود دارد و بخش مهمی از صفرا تشکیل میدهد و در روده بزرگ نیز یافت میشود و موجب ایجاد سایر بیماری ها می شود و مصرف آن مجاز نیست.این ماده در ابتدا از صفرا گاو یافت شد و برخی افراد آن را نوعی آمینواسید در نظر میگیرند در حالی که این ماده کربوکسیل ندارد و نمیتوان آن را آمینواسید در نظر گرفت.
تحقیقات نشان داده است که در صفرا، کبد، ادرار گاو نر تائورین وجود دارد و تائورینی که در نوشیدنیهای انرژیزا نیز وجود دارد از همین منابع بدست میآید. دانستن این موضوع که یکی از مواد تشکیلدهنده نوشیدنیهای انرژیزا از دستگاه تناسلی گاو بدست میآید منزجرکننده است.
فیلمی از این اقدام را یکی از کارکنان یکی از این شرکتهای تولیدکننده نوشیدنیهای انرژیزا منتشر کرده است که بعد از انتشار آن آن کارمند را به علت زیر پا گذاشتن اصول و ضوابط آن شرکت و کارخانه تولیدی اخراج کردند.
منبع: The Science of Eating
Healthy Food team
انتهای پیام/
چرا از روز اول نگفتین ?
چرا این نوشابه ها رو از سطح شهر مامورای بهداشتویا تعزیرات جمع نمیکنند?
ودر اخر خواهشن یه تحقیقی هم روی سوسیس وکالباس های بکنید که غذا ما دانشجوهها هم همینه.
ونتیجه تحقیق رو هم رو همین سایت قرار دهید.
ممنون و خسته نباشید.
اتفاقا از اسمش هم پیداست مردم چند سال داشتند ( ادرار قرمز ) میخوردند
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
تائورین
تائورین (به انگلیسی: Taurine) یک اسید آلی با شناسه پابکم ۱۱۲۳ و جرم مولی آن ۱۲۵٫۱۴ g/mol میباشد. این ترکیب بصورت گستردهای در بدن حیوانات وجود دارد تائورین یک هزارم وزن بدن انسان را تشکیل میدهد. تائورین بخش مهمی از صفرا را تشکیل میدهد و در روده بزرگ یافت میشود.
تائورین برای تحریک ارگانیسم و بیشتر از همه برای تحریک عملکرد مغز مناسب است . مکملگيری تائورين در بيماران با نارسايی قلب که از درمان داوريی استاندارد نيز استفاده میکنند، میتواند ظرفيت ورزشی آنها را بهبود بخشد. همچنین این ماده می تواند سطح آب بدن را در سطح سلولی افزایش دهد که این عمل باعث تقویت حجم سلول ها و در نتیجه افزایش هدایت مواد مغذی به آنها می شود.