به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ از اهواز، بهروز حقیقی گفت: این جلسه آموزشی با هدف تشدید نظارت بر فرآوردههای لبنی و ارتقاء سطح بهداشت دامداران در محل روستای تغلی آل عباد برگزار شد.
وی اصول صحیح شیردوشی در مراکز جمعآوری شیر، کنترل کیفیت شیر خام، خصوصیات ظاهری شیر سالم و عوامل موثر بر تولید شیر، نحوه رعایت بهداشت دام، دوشش صحیح دام ها، بهداشت ادوات و لوازم مورد استفاده در شیردوشی، خنک کردن سریع شیر پس از دوشش به دمای زیر 4 درجه سانتی گراد، راهکارهای اصولی تحویل شیر به مراکز جمع آوری شیر و رعایت ضوابط بهداشتی و فنی در راستای تضمین سلامت شیر خام از موضوعات این دوره آموزشی برای 33 نفر از دامداران این روستا عنوان کرد.
حقیقی خاطرنشان کرد: مهم ترین هدف دامپزشکی از برگزاری این کلاس ها آموزش مداوم و چهره به چهره روستاییان در بحث بهداشت شیر و در راستای اجرای طرح جامع بهداشت شیر خام می باشد.
انتهای پیام/ی