به گزارش
خبرنگار حوزه فناوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ محققان مراکز مختلف علمی در روسیه تلاش های زیادی برای ابداع هوش مصنوعی تکامل یافته که میتواند برای درمان بیماریهایی نظیر آلزایمر و صرع موثر باشد،انجام دادهاند. چنین هوش مصنوعی میتواند به بیماران آلزایمری کمک کند، نحوه تفکر کردن را به کامپیوتر آموزش دهد و انسان را به هوش مصنوعی رباتیک نزدیکتر کند.
در این راستا یک گروه از دانشمندان روسی تحقیقاتی را آغاز کردند که نه تنها سبب ریشه کنی بیماریهای مغزی غیر قابل درمان میشوند،بلکه ما را به تولید هوش مصنوعی تکامل یافته نزدیکتر میکنند.
محققان اعتقاد دارند که نهایتا پنج الی شش سال دیگر موفق به تولید ماشین هایی میشوند که قادر به فکر کردن هستند که تا به امروز فقط در فیلمها دیده شدهاند.
این ماشینها با شبکههای عصبی عمیق و حافظه موقتی در مقایسه با فناوری هوش مصنوعی موجود بسیار موثر تر خواهند بود.
توسعه دهندگان این فناوری میگویند که ماشینهای جدید،حافظه شرکت پذیر خواهند داشت.آنها قادر به آمیختن دانش های جدید،جستجو برای پیدا کردن مناسبترین جواب و به کارگیری دانش دریافت شده از منابع مختلف میباشند. علاوه بر این آنها قادر به حل مسائل با استفاده از تفکر بر اساس استنتاج و القا هستند.
همهی این تحقیقات با تحقیق در مورد بیماریهای مغزی غیر قابل درمان، آغاز شد در حال حاضر در حدود 44 میلیون نفر در دنیا از بیماری آلزایمر رنج میبرند. با این حال هنوز هم مشخص نشده است که کدام عملکرد نادرست در سلول های مغز سبب این ناهنجاری میشود.
انتهای پیام/