اندیمشک به یکی از قطب‌های کشوری تولید گوشت تبدیل شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: امسال ۴۰ واحد تولید گوشت قرمز و ۱۰ واحد تولید کننده گوشت سفید با مشارکت بخش خصوصی و دولتی در شهرستان راه اندازی شد.

محمد جعفر آفرین افزود: امسال بیش از سه هزار هکتار از اراضی شهری و روستایی اندیمشک به تولید ذرت علوفه اختصاص یافت.

وی گفت:امسال بیش از 170 هزار تن ذرت علوفه در اراضی شهری و روستایی اندیمشک تولید شد که این حجم تولید شهرستان را به قطب تولید علوفه استان تبدیل کرده است.

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک افزود: کشت ذرت علوفه به صورت سالیانه و در سه نوبت صورت می‌گیرد .

انتهای پیام/

برچسب ها: آبادان ، اندیمشک ، گوشت ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.