طرح نوروزی نظارت برفرآورده های خام دامی در استان اصفهان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازاصفهان،رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: دراین طرح 50 گروه نظارتی شامل 350 نفر مسوول فنی وبهداشتی و 50 بازرس دامپزشکی بر روند تولید دام از مزرعه تا سفره نظارت می کنند تا محصولی سالم در ایام نوروز در سفره اصفهانیها توزیع شود.

عبدالرضا مرادی افزود: 350 مسوول فنی و بهداشتی تا 29 اسفند در بازدید از 150 واحد کشتارگاه و مراکز بسته بندی دام ، طیور ودیگر واحدهای توزیع کننده بر نحوه تولید، نگهداری و عرضه مناسب این مراکز نظارت می کنند.

وی گفت:همچنین 50 بازرس بر روند عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی در پنج هزار مرکز عرضه این استان نظارت خواهند کرد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: استان اصفهان یکی از نقاط گردشگری کشور است که در ایام تعطیلات نوروز میزبان گردشگران بسیار و تامین سلامت غذایی این مسافران بسیار حائز اهمیت است.

استان اصفهان از استانهای برتر در زمینه تولید لبنیات ، دام وطیور است.




انتهای پیام/ب


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار