معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برای تامین گوشت مرغ در تعطیلات نوروز یک میلیون و ۲۲۱ هزار تن جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان انجام شده است.

 

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، محمد پورطرق افزود: از این میزان جوجه ریزی، بیش از ۲ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.
وی گفت: توزیع مرغ منجمد هم با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام سازمان جهادکشاورزی استان آغاز شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: با برنامه ریزی انجام شده هیچ کمبودی برای تامین گوشت مرغ روزهای پایانی سال و ایام نوروز وجود ندارد.

پور طرق گفت: نیاز سالانه هرمزگان به گوشت مرغ ۲۹ هزار تن است که ۲۲ هزار تن در مرغداری های استان و بقیه از استانهای فارس، کرمان و یزد تامین می شود.

وی شهرستانهای بندرعباس و بستک را از مناطق عمده تولید گوشت مرغ در هرمزگان معرفی کرد.
سرانه مصرف گوشت مرغ در هرمزگان بین ۱۷ تا ۱۸ کیلوگرم است.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.