ناصر رئیس فرد رئیس کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی جایگاههای سوخت کشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه هماکنون مصرف بنزین در کشور 70 میلیون لیتر است گفت: پیشبینی میشود که با شروع سفرهای نوروزی میزان مصرف بنزین در کشور به بالای 90 لیتر برسد.
وی تصریح کرد: با توجه به ذخیرهسازی صورت گرفته مشکلی در تامین سوخت نوروزی نداریم به طوری که جایگاههای کشور آماده ارائه خدمات به مسافران هستند تا جاییکه در مسیرهای پرتردد جایگاههای سیار با همکاری شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران خواهد آمد.
رئیسی فرد تاکید کرد: با اضافه شدن جایگاههای جدید در سالجاری به ویژه در استانهای اصفهان،شیراز و یزد مشکل کمبود جایگاه برطرف شده است.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی صاحبان جایگاههای سوخت کشور در ادامه با تاکید براینکه هم اکنون 10 درصد مردم از کارت سوخت خودشان استفاده میکنند اظهار داشت: درحال حاضر اکثر هموطنان با استفاده از کارت جایگاهداران اقدام به سوختگیری میکنند بنابراین نیاز به کارت سوخت در کشور نیست.
وی تصریح کرد: با توجه به محدودیتهای خرید بنزین با استفاده از کارتهای سوخت جایگاهداران در برخی از جایگاههای سوخت، شاهد افزایش مدت زمان سوختگیری و شکلگیری صفهای نسبتا طولانی هستیم.بنابراین پیشبینی میشود در روزهای پایانی سال و ایام نوروز به دلیل پیک مصرف بنزین ، عملا مدت زمان سوختگیری خودروها در جایگاهها افزایش پیدا کند.
رئیسیفرد با تاکید بر اینکه نشست مشترک بین مسئولان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران و جایگاهداران سوخت، برگزار می شود به همین منظور پیشنهادی مبنی بر توقف عرضه کارتی بنزین مطرح خواهد شد، گفت: در صورت موافقت شرکت پخش فرآوردههای نفتی، این امکان فراهم میشود که در روزهای پایانی سال و ایام نوروز فروش بنزین بدون استفاده از کارت جایگاهداران و یا کارتهای شخصی انجام شود.
انتهای پیام/
و قاچاق سوخت از جایگاه ها را با مشکلات زیادی روبه رو کرده بود.ابتدا یه سیستم نظارتی برای کنترل میزان خروجی و ورودی جایگاه ها تهیه بشه .بعد کارت حذف بشه.در ضمن اطلاعات آماری خوبمون از میزان واقعی مصرف به واسطه همین کارت سوخت ایجاد شد و از میزان شک ناشی از افزایش قیمت به اقشار ضعیف کاست.
بعدازتعطیلات نوروز هم حذف می شود؟
نتیجه کار غیر کارشناسی همین است
خب تو این مدت یواش یواش بنزین گرون شد!تو این چند سال!
از اول همین کارو میکردین تا به اینجا برسیم.
اینهمه هزینه برای :
1:تولید و توزیع کارت
2:دستگاههای کارت خوان
3::زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری
4:وقت مردم و دولت