به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از افراد بر این باورند که پزشکان بیمار نمیشوند یا در مواقع بیماری سریعا خود را درمان میکنند. این در حالی است که پزشکان نیز مانند بسیاری از افراد دیگر یا حتی بیشتر از دیگران به بسیاری از بیماریها از جمله افسردگی دچار میشوند و در بیشتر مواقع از درمان طفره میروند.
در واقع به این علت که پزشکان بیشتر با علم پزشکی و داروها آشنا هستند و اطلاعات بیشتری راجع به آنها دارند باعث میشود که دیگران تصور کنند آنها بیمار نمیشوند و به همین علت است که آنها از مصرف دارو و درمان خود یا رجوع به پزشک دیگر به منظور درمان طفره میروند.
بسیاری از پزشکان به علت مواجه شدن با بیماریها و اختلالات گوناگون و آگاهی از مشکلات افراد و همدردی با آنها بیشتر امکان دارد که به بیماریهای روانی یا افسردگی و نگرانی مبتلا شوند یا علائم آن را تجربه کنند.
توجه به این نکته مهم است که نگرانی و افسردگی در پزشکان علاوه بر این که بر آنها تاثیر میگذارد، میتواند بیماران و نحوه درمان آنها را نیز تحت الشعاع قرار دهد و تاثیرات منفی بیشتری داشته باشد. در مواردی که پزشکان از افسردگی و ناراحتی شدیدی رنج میبرند ممکن است برای بیماران بسیار خطرناک باشد.
در برخی موارد گزارش شده است که افسردگی در میان پزشکان میتواند منجر به خودکشی نیز شود و به این علت که پزشکان بیشتر از سایر افراد به داروها دسترسی دارند، ممکن است بیش از دیگران خودسرانه دارو مصرف کنند. گاهی اوقات پزشکان دوست ندارند برای درمان افسردگی و مشکلات خود به پزشکی دیگر مراجعه کنند و به همین علت راجع به بیماری خود با فردی صحبت نمیکنند و از درمان طفره میروند.
منبع: MedicalDaily
انتهای پیام/