با حضور وزیر تحصیلات عالی کشور و سفیر آلمان:
با حضور وزیر تحصیلات عالی کشور و سفیر آلمان:
به گزارش حوزه
افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان؛ پوهنوال دوکتور فریده مومند، وزیر تحصیلات عالی حین افتتاح این مرکز گفت: این مرکز در قسمت بازاریابی برای آن عده از محصلانی که درعرصه تکنالوژی معلوماتی نوآوری دارند، همکاری مینماید.
خانم مومند افزود: با ایجاد این مرکز معلوماتی در کشور، سهولتهای زیادی در عرصههای کمپیوتر، رادیو، مخابرات، فعالیتهای اداری، رسانهها و مطابع بوجود میآید.
وزیر تحصیلات عالی تصریح کرد: این مرکز به کمک کشور آلمان در یک تعمیر جداگانه در مقر این وزارت ساخته شده و در حدود ۴۰ هزار یورو مصرف برداشته است.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون نیاز احساس میشود که با تربیه متخصصین در بخشهای تکنالوژی معلوماتی زمینه بهتر و بیشتر رشد استفاده از تکنالوژی معلوماتی در افغانستان میسر شود.
وزیر تحصیلات عالی کشور با اشاره به سالهای قبل تصریح نمود: از سال ۲۰۰۲ به این سو استفاده از تکنالوژی معلوماتی در افغانستان سیر صعودی را پیموده است.
پوتزل، سفیرآلمان نیز حین افتتاح این مرکز گفت: هم اکنون دانشگاه تخنیکی برلین در مقاطع لسانس، ماستری و دکتورا محصلین افغانی را همه ساله پذیرفته و در بخش تکنالوژی معلوماتی تحت آموزش قرار میدهد.
وی بیان داشت: با ایجاد این مرکز استادان دانشگاه کابل همرای استادان دانشگاه تخنیکی برلین برای بهبودی تکنالوژی در افغانستان فعالیت میکنند تا برای آن عده از محصلانی که درعرصه تکنالوژی معلوماتی دست بالای دارند زمینه کار را فراهم سازد.
وی گفت: این مرکز میتواند ساینس و تکنالوژی معلوماتی را با هم ربط دهد، همچنان هماهنگی را بین وزارت تحصیلات عالی و ادرات دیگر دولتی به وجود بیاورد.
سفیر آلمان یادآور شد: این مرکز در زمینه سازی برای بخشهای تحقیقات برای استادان و محصلان، نوآوریهای در بخش تکنالوژی معلوماتی، آموزش مهارتهای جدید درعرصه تکنالوژی معلوماتی خدمات شبکه سازی، انواع سخت افزارها، نرم افزارها و زیرساختهای تکنالوژی معلوماتی در تحصیلات عالی برای استادان و محصلان فعالیت مینماید.
سفیر آلمان تصریح نمود: اگر امنیت در این کشور خوب شود استادان آلمانی برای تدریس در دانشگاههای افغانستان حضور مییابد تا برای محصلان افغانی تدریس نمایند.
پوتزل تاکید کرد: بزودی این مرکز را در پنج دانشگاه بزرگ دیگر کشور نیز گشایش خواهند داد.
انتهای پیام/