به گزارش خبرنگار
دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروهای " ارتش " و " مردمی " سوریه توانستند با پشتیبانی تجهیزات روسی ترویستهای تکفیری را در سوریه زمینگیر کرده و مناطق زیادی را از دست این تروریستها پس بگیرند که در این میان " نیرویهوایی " روسیه با بمباران مواضع داعش با بمبافکنهای " TU-95 " نقش مهمی را در پشتیبانی از نیروهای سطحی سوری ایفا کرد.
ارتش روسیه در تاریخ 30 سپتامبر 2015 از طریق زمین و هوا برای مبارزه با ترویستهای تکفیری وارد خاک کشور سوریه شد. کشور روسیه تا قبل از ورود به خاک سوریه نیز با در اختیار گذاشتن سلاحهای پیشرفته از نیروهای" مردمی " که در برابر تروریستهای تکفیری میجنگیدند؛ پشتیبانی میکرد.
در حال حاضر " نیرویهوایی " و " نیرویزمینی " و " نیرویدریایی " ارتش روسیه با کمک " نیرویهوایی " و " نیرویزمینی " ارتش سوریه تروریستهای تکفیری را در شرق این کشور زمینگیر کردند و " نیرویهوایی " روسیه با بمباران مواضع تروریستها با بمبافکنهای " TU-95 " و " TU-160 " خسارتهای زیادی را به تروریست وارد کرد و نیروهای زمینی نیز توانستند مناطق زیادی را پس از این حملات از وجود تروریستهای تکفیری پاک کنند.
**قدرتنمایی " ارتش " سوریه با کمک " نیرویهوایی " روسیه
" نیرویهوایی " روسیه از همان روزهای نخستین که ارتش این کشور با مجوز سوریه برای مقابله با تروریستها وارد خاک این کشور سوریه شد، مواضع داعش را مورد اصابت موشکها و بمبهای خود قرار داد. " نیرویهوایی " روسیه برای مقابله با تروریستها از انواع جنگندههای " سوخو - 24 "، " سوخو - 25 "، " سوخو - 35 " و بمبافکنهای " TU-95 " و " TU-160 " استفاده میکند و از این جنگندهها در پایگاههای " نیرویهوایی " سوریه نگهداری میکنند.
در سال 2012 میلادی و در ابتدا تروریستها تا نزدیکی شهر " دمشق " پایتخت سوریه پیش رفت ولی بعد از آن نیروهای " ارتش " این کشور با کمک نیروهای " مردمی " تروریستها را وادار به عقبنشینی کردند و بعد از ورود نیروهای روسی به سوریه؛ یگانهای " ارتش " سوریه و " نیروهای مردمی " با پشتیبانی " نیرویهوایی " روسیه توانستند در چندین عملیات ضربت محکمی به تروریستهای تکفیری وارد کنند و آنها را از مناطق اشغال شده عقب رانده و " نیرویهوایی " روسیه هم همزمان به بمباران مواضع و مراکز و تجهیزات مهم داعش مانند پالایشگاههای اشغال شده و تجهیزات و تانکرهای انتقال نفت مشغول است تا تروریستها را از نفس بیندازند.
از زمان ورود نیروهای نظامی روسی در تاریخ 30 سپتامبر تاکنون " نیرویهوایی " روسیه بیش از 50 فروند جنگنده از نوع " سوخو "، چندین فروند بالگرد تهاجمی، چندین " رزمناو " و تعدادی پهباد برای مقابل با تروریستها را وارد خاک سوریه کرده و همزمان نیز بمبافکنهای " توپولف " به بمباران مواضع داعش پرداختند.
**بمباران داعش توسط بمبافکنهای روسی
طی چند هفته گذشته " نیرویهوایی " روسیه از انواع بمبافکنهای خود نظیر " TU-95 " و " TU-160 " استفاده کرده تا مواضع داعش در شرق سوریه را از بین ببرد؛ این یگان از ارتش روسیه تاکنون توانسته بیش از 1200 مرکز مهم داعش از جمله مقرهای فرماندهی و مراکز ارتباطاتی، انبارهای سلاح و مهمات و سوخت این گروه تروریستی را در استان های " ادلب "، " حما "، " حمص "، " حلب "، " دمشق " و " لاذقیه " مورد اصابت بمبهای خود قرار دهند.
" نیرویهوایی " روسیه توانسته با مورد اصابت قرار دادن بیش از 118 مرکز مهم داعش در 24 ساعت رکورد بمباران مواضع داعش را بشکند و با استفاده از انواع موشکهای هدایت لیزری " KH-25 "؛ " KH-29L " و بمب هدایت شونده " KAB-500S " و بمبهای سقوط آزاد سری " BetAB 500 " و " OFAB-250-270 " و انواع بمبهای " سنگرشکن " مواضع داعش را نابود کند.
**بمبافکن " TU-95 "
بمبافکن " TU-95 " یک بمبافکن استراتژیک دوربرد است که در شوروی پیشین طراحی و تولید گردید که تاکنون نیز در " نیرویهوایی " ارتش روسیه پرواز انجام داده و در " ناتو " ( سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ) این هواپیما به " خرس " معروف است. توپولف " TU-95 " در سال های 1951 و 1952 طراحی و ساخته شد و در سال 1955 نخستین پرواز خود را انجام داد؛ در سال 1356 نیز این بمبافکن به تولید انبوه رسید و در اختیار ناوگان هوایی ارتش روسیه قرار گرفت.
این هواپیما مجهز به 4 موتور " توربوپراپ کوزنتسوف انکی-12 " میباشد؛ قسمت دم هواپیما مقداری بالا کشیده شده است و بر خلاف " B-29 " که مسلسل چیهای آن درست در پشت بال ها قرار داشتند، در " TU-95 " محفظههای نگهداری مسلسل چیها و توپهای به قسمت عقب هواپیما و زیر دم منتقل شده و دماغه این هواپیما به شکلی ورم کرده طراحی شده تا بتواند مقرهای ناوبری را در خود جای دهد؛ درست در پشت این دماغه کابین پرواز قرار گرفته دارد که این کابین پرواز از نظر داشتن دو کنترل برای خلبان و کمک خلبان بسیار به کابین های امروز شباهت دارد، جز این که ظاهراً بسیار تنگ و دارای دید کم و البته کمی قدیمی است.
طول بمبافکن " TU-95 " بیش از 45 متر؛ طول بالهها بیش از 50 متر؛ مساحت بالهها بیش از 300 مترمربع؛ ارتفاع بیش از 12 متر؛ وزن خالی حدود 90 تن؛ حداکثر سرعت در ارتفاع بالا بیش از 900 کیلومتر بر ساعت و در ارتفاع پایین بیش از 600 کیلومتر بر ساعت؛ سقف پروازی بدون بار بیش از 10 هزار متر و با بار بیش از 9 هزار متر؛ برد با حداکثر سوخت حدود 15 هزار متر و این هواپیما دارای دو توپ 23 میلیمتری در انتهای هواپیما است و قابلیت حمل انواع موشکهای " KH-20 "؛ " KH-22 "؛ " KH-26 " و " KH-55 " و انواع بمبها چه " اتمی " و چه " غیر اتمی " را دارد.
از این بمبافکنها برای بمباران مواضع داعش در شرق سوریه و شمالغربی عراق استفاده شده و با ورود این هواپیماها به صحنه نبرد موازنه قدرت در جبههها به سود نیروهای " ارتش " سوریه برگشته و تروریستهای داعش نیز با بمباران این بمبافکنها زمینگیر شده و مراکز مهم و مسیرهای موصلاتی این گروه تروریستی با این بمبارانها نابود شده و این گروه تروریستی خسارت زیادی هم در زمینه تسلیحاتی هم در زمینه نیروی انسانی را متحمل شده است.
گزارش از امین ملکیان
انتهای پیام/