کلم گل –سیب ترش –بادمجان –سیر – کرفس- هویج – فلفل دلمه ای- سرکه –ادویه ترشی(سیاهدانه –کسرک-کمی زرد چوبه – نمک – فلفل سبز تازه) تقریبا مواد مشترکی هستند که برای ترشی در تمام مناطق استفاده می شود
اما تهیه آن فرق می کند کرمانی ها همه مواد را ریز خرد میکنند وبعد شسته وروی پارچه تمیزی پهن کرده و می گذارند ابش گرفته شود بعد همه را داخل قابلمه ریخته وادویه ها را اضافه می کنند ومی گذارند تا چند جوش درون سرکه بخورند بعد از روی حرارت برداشته تا خنک شود وپس از آن درون ظرف ریخته ودرب انرا محکم می بندند بعد از یکماه ترشی آماده مصرف است.
بله تفاوت در پختن ترشی است و اینکه با این کار ترشی خراب نمی شود و همان ابتدا هم قابل خوردن است.
انتهای پیام/ی