اسماعیل کهرم کارشناس محیط زیست در گفتوگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص محصولات دستکاری شده ژنتیکی اظهار داشت: محصولات دستکاری شده ژنتیکی برای محیط زیست و بدن انسانها تاثیرات مضر و مخربی دارد.
وی ادامه داد: محصولات ترا ریخته به دلیل تغییر ژنتیکی، آب بیشتری مصرف کرده و علوفههای هرز و موجودات وابسته به زمین قابل کشت را که به طور طبیعی وجود دارد از بین برده و اجازه کشت علوفه دیگری را در اطراف خود نمیدهند.
کارشناس محیط زیست با بیان این که محصولات دستکاری شده ژنتیکی از نظر ارزی گسترش مییابند، گفت: اگر یک محصول ترا ریخته را کنار یک محصول ارگانیک دیگر قرار دهیم به دلیل تداخل ژنی آن، محصول سالم نیز تبدیل به ترا ریخته میشود.
کهرم در خصوص تاثیرات مخرب این محصولات بر روی سلامت انسانها تصریح کرد: تاکنون فرصت کافی برای مطالعه روی آثار دقیق مخرب این محصولات روی بدن انسان پیدا نشده، چرا که آثار سوء این محصولات ژنتیکی بوده و به نسلهای بعدی ما منتقل میشود.
وی تاکید کرد: 27 کشور اروپایی که مدرنترین و فرهیخته ترین دانشمندان را دارد اجازه ورود هیچ گونه محصول دستکاری شده ژنتیکی را به کشور خود نمیدهند و ادعای آنها برای علت این اقدامشان این است که اگر این محصولات را وارد کنیم نمیدانیم چه تاثیری روی سلامت مردم خواهد گذاشت.
کارشناس محیط زیست درباره حضور و ورود این محصولات به ایران ادامه داد: در ایران به طور رسمی هیچ محصول ترا ریختهای وارد نمیشود ولی عدهای که به فکر پول جیب خود هستند با وارد کردن محصولات دستکاری شده ژنتیکی سلامت مردم را تهدید میکند.
کهرم گفت: در حمل و نقل محصولات دستکاری شده به دلیل سفت و سخت شدن ماهیت محصول میزان تلفات به شکل چشمگیری کاهش مییابد.
انتهای پیام/