به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری شین هوا، "اولگ تی موفییو،" (Oleg Timofeyev)، استادیار دانشگاه دولتی اقتصاد و مدیریت در روسیه گفت: چین در حل و فصل بحران اقتصادی کنونی در جهان نقش مثبتی ایفا میکند.
اولگ تی موفییو تصریح کرد، چین در بحران های اقتصادی سال های 2008 تا 2009 نیز نقشی مشابه ایفا کرد. چین میزبان نشست گروه بیست در شهر هانگژو در شرق این کشور در تاریخ 4 تا 5 سپتامبر خواهد بود.
تی موفییو تاکید کرد، این نشست بسیار مهم است چرا که اقتصاد چین در میان اقتصادهای بزرگ و مهم جهان همچنان از بیشترین میزان رشد برخوردار بوده است. در دسامبر 2015 بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو آمریکا) نرخ بهره را افزایش داد که بلافاصله منجر به کاهش شاخص سهام در بورس آمریکا و بازار های مالی دنیا شد.
این استاد دانشگاه افزود، ساز و کارهای مالی از جمله بانک توسعه نوین بریکس، صندوق جاده ابریشم، بانک توسعه زیرساخت های آسیا که چین بانی آن بود و به ابتکار چین تاسیس شد، آن گونه که باید کار نمی کنند.
وی اضافه کرد: بانک پیشنهادی توسعه همکاری شانگهای موجب تقویت نظام مالی نوین چین خواهد شد و همچنین موجب رشد اقتصادی چشمگیر این کشور پس از ورود چند عضو جدید به سازمان همکاری می شود.
از زمانی که یوان چین در نوامبر 2015 در سبد صندوق بین المللی پول قرار گرفت، ارزش واحد پول چین بر اساس بازار تعیین می شود.
انتهای پیام/