به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ علی دولو اظهار داشت: 650 واحد ماهی خوراکی در استان مشغول به فعالیت هستند که در این واحدها 3250 تن ماهی سردابی و870 تن ماهی گرمابی تولید می شود.
وی به تشویق همشهریان به بالا بردن میزان سرانه مصرف ماهی تاکید و تصریح کرد: اجرای دوره های آشپزی طبخ آبزیان به تعداد 120 دوره و روزی 30 نفر و40 دوره برای 1000 نفر برگزار خواهد شد.
دولو با تولید ماهی زینتی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: درراستای تحقق اقتصاد مقاومتی ،تولید ماهی زینتی با سرمایه اندک برای افراد جویای کارمی تواند به عنوان یکی از مشاغل خانگی درآمد قابل توجهی برای این افراد فراهم کند.
وی با بیان اینکه هم اکنون 42 واحد تولید ماهی زینتی در استان مشغول به فعالیت هستند، ادامه داد: در این واحدها 3/820/000 ماهی زینتی تولید می شود.
انتهای پیام/