به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رئیس اتحادیه قصابان ساری گفت: به دلیل کاهش عرضه دام، قیمت گوشت در مازندران افزایش یافت.
عبدالرحیم قاسمی افزود: به دلیل سرما و كم شدن میزان خوراك دام و برفی بودن مراتع كشور عرضه دام كم شده است.
به گفته وی؛ دام سبك استان عمدتاً از خراسان شمالی و رضوی تامین می شود و میزان تامین دام سبك در استان كمتر از یک درصد كشتارگاه های استان است.
وی افزود: گوشت قرمز 2 هزار تومان در یک ماه گذشته افزایش قیمت داشته و قیمت گوشت گوسفندی به 27 هزار تومان و بره و بزغاله نیز 32 هزار تومان رسیده است.
به گفته وی؛ با فرارسیدن بهار و ورود دام های جدید این مبلغ نیز به میزان قبل باز خواهد گشت.
انتهای پیام/