به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با پیشرفت علم و فناوری افراد بیش از پیش از فناوریها از جمله گوشیهای همراه استفاده میکنند و در بیشتر مواقع لحظهای آن را از خود دور نمیکنند و حتی هنگام خواب آن را کنار خود میگذارند. آمار نشان میدهد 44 درصد از افراد در حالی به خواب میروند که گوشی همراهشان کنار یا زیر بالششان است.
بسیاری افراد برای سرگرمی و گوش دادن به موسیقی به منظور بهبود خواب خود گوشی همراهشان را در اتاق خواب کنار خود قرار میدهند تا خوابشان برود اما نمیدانند این عادت خطرناک چه آسیبهایی را میتواند به سلامتی آنها وارد کند. این در حالی است که نه تنها قرار دادن گوشی همراه نزدیک خود قبل از خواب موجب بیخوابی میشود بلکه میتواند سبب از خواب پریدنهای مکرر در هنگام خواب شود.
گفتنی است که گوشیهای همراه از خود اشعههای لیزری و امواج ظریفی را منتشر میکنند که میتواند در طولانیمدت خطر ابتلا به سرطان را در افراد بهخصوص کودکان را افزایش دهد. علاوه بر این، این کار احتمال آتشسوزی را افزایش میدهد به خصوص اگر گوشی از طریق سیم شارژر به برق وصل باشد. از طرف دیگر، گوشیهای همراه از خود نوری منتشر میکنند که هورمونهای عامل خواب همچون ملاتونین را تضعیف میکند و با بر هم زدن خواب ساعت بیولوژیکی بدن انسان را مختل میکند.
منبع: FHFN
انتهای پیام/