اعضای هیئت داوران بخش پوستر، عکس و کاریکاتور نهمین جشنواره ملی بهار معرفی شدند.

به گزارش حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  کیانوش غریب پور، مسعود سفلایی، ناصر محمدی، محمدرضا دوست محمدی و کوروش پارسانژاد به عنوان داوران بخش پوستر، عکس و کاریکاتور این دوره از جشنواره معرفی شدند.

 کورش پارسانژاد متولد 1346، فارغ التحصیل گرافیک از دانشگاه هنر و دارای مدرک درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. وی عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران بوده و عضویت در انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران و فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران را در کارنامه ی خود دارد.او در دو سالانه های گرافیک، نمایشگاه پوستر های نسل چهارم، پنجاه پنجاه (پالمرمو ، ایتالیا) و ...شرکت کرده و رتبه اول بخش افق های جدید چهلمین جشنواره بولونیای ایتالیا را برای طراحی کتاب حکایت نامه از آن خود کرده است. 
                             
محمدرضا دوست محمدی متولد 1355، دارای مدرک کارشناسی ارتباط تصویری از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد انیمیشن از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه تهران است. از فعالیت های وی می توان به طراحی آثار هنری برای روزنامه های جام جم و همشهری، مجلات سلام بچه ها، پوپک و... و مدیریت هنری مجله های همشهری جوان و سروش جوان اشاره کرد. وی جوایز متعددی را کسب کرده است که از آن جمله می توان به جایزه اول ششمین دوسالانه بین المللی کاریکاتور تهران، دو دوره جایزه بخش کاریکاتور جشنواره مطبوعات و... اشاره کرد.

مسعود سفلائی متولد ۱۳۶۰،  فارغ التحصیل کارشناسی ارشد سینما از دانشگاه هنر است. وی عضویت در هیأت علمی گروه سینما دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر، مدیر گروه کارشناسی و کارشناسی ارشد سینمای دانشگاه هنر، تدریس سینما در دانشگاه هنر و پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران را در کارنامه حرفه ای خود جای داده است.از آثار وی میتوان به فیلم های پرواز در آیینه و تولد یک خط اشاره کرد.او همچنین در حوزه های تدوین،تصویربرداری ، ترجمه و تالیف مقالات سینمایی فعالیت دارد.

ناصر محمدی متولد 1354، دارای مدرک کارشناسی ارشد عکاسی از دانشگاه هنر تهران و معلم و مدرس دانشگاه است. وی دوازده نمایشگاه انفرادی عکس را برگزار و دو کتاب عکس چاپ نموده است. وی دبیر اجرایی نخستین آیین پاسداشت روزجهانی عکاسی بوده و داوری چندين مسابقه عکس استاني را در کارنامه دارد. درج دوازده نقد تخصصی عکاسی در مجله دوربین عکاسی از جمله فعالیت های اوست. وی همچنین عنوان چهره برتر هنر عکاسي در برنامه صبح انقلاب شبکه سه سيماي جمهوري اسلامي ايران را از آن خود کرده است.

کیانوش غریب پور، متولد 1348، فارغ التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنراست.غریب‌پور از سال ۶۸ فعالیت خود را در زمینه تصویرگری مطبوعات و ادبیات کودک آغاز کرد و جوایز متعددی در جشنواره‌های مختلف داخلی و بین‌المللی به‌دست آورد. وی از سال 68 همکاری با ناشران موسیقی را آغاز کرد.دوره اول را بیشتر با انتشارات رنگین کمان برای آلبوم موسیقی کودکان کار کرده است که شامل کتابچه و روی جلد آلبوم موسیقی بود. از سال 69 به بعد روی جلد آلبوم‌های موسیقی با انتشارات مختلف را کار کرده‌ و به تبع آن زمان و به دلیل گرایشات شخصی با تکنیک‌های آکریلیک و گوآش و مداد رنگی کار را اجرا می‌کرد و بعد از آن هم با آمدن کامپیوترها همان فضای تصویرسازی خود را با تکنیک‌های دیجیتال ادامه داد. غریب پور از سال ۷۳ تمرکز خود را به حوزه گرافیک، به‌خصوص کتاب و آلبو‌م‌های موسیقی معطوف کرده و به تدریس در دانشگاه .و مدارس گرافیکی در زمینه تصویرگری و گرافیک دیزاین می‌پردازد.

 هم اکنون آثار این رشته ها توسط هئیت نام برده بازبینی شده و به مرحله ی مسابقه راه پیدا کرده اند. اسامی هنرمندان منتخب این بخش در هفته ی جاری اعلام خواهد شد. همچنین لازم به ذکر است که مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره، هفدهم اسفندماه در دانشگاه تهران برگزار می گردد.

بخش هنری نهمین دوره جشنواره ملی بهار با مشارکت مرکز فرهنگی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی هنر برگزار می گردد و دبیر هنری این بخش امین مختاری است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.