مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر ارتقا محصولات بهداشتی درمانی استان، گفت: محصولات لبنی مازندران شناسنامه بهداشتی می‌گیرند.

محصولات لبنی مازندران شناسنامه بهداشتی می‌گیرندبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری،حسن مکرمی اظهار داشت: هنوز این موضوع مهم برای فروشندگان به عادت و فرهنگ تبدیل نشده که رعایت نگهداری فراورده های لبنی پاستوریزه در مکان سرد مهم و حیاتی است و از سازمان صنعت ، معدن و تجارت خواست تا در این مورد بر عملکرد عرضه کنندگان نظارت کند.

وی افزود: مازندران به خاطر جایگاه برتر بخش کشاورزی این استان در کشور از تولید کنندگان عمده محصولات لبنی است.

مکرمی گفت: هم اکنون 450 واحد صنایع غذایی در مازندران فعالیت دارد که 315 واحد آن از سازمان صنعت و معدن و 135 واحد دیگر هم از جهاد کشاورزی مجوز فعالیت بهره برداری دارند.

وی بیان کرد: واحدهای فراوری لبنی مازندران سالانه بیش از 700 هزار تن شیر به عنوان مواد اولیه مصرف دارند.

انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.