به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن جلالپور رئیس اتاق بازرگانی ایران در نهمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: در برنامه مجلس آینده نمایندگان بایستی تصمیم عاقلانه علمی و کارشناسی اتخاد کنند هر چند که حضور این نمایندگان مستلزم حضور یکپارچه مردم در پای صندوقهای رأی است که از همه فعالین اقتصادی درخواست جدی دارم که در انتخابات حضور فعال داشته باشند.
وی افزود: امروز در حالی که دهه چهارم انقلاب را به پایان میرسانیم بحث اقتصاد و محیط زیست در طول این چهار دهه در بسیاری از زمینهها رشد قابل قبولی داشته است به طوری که امروز ایران در دنیا رتبه اول را در اضافه برداشت منابع زیرزمینی دارد.
جلالپور با اشاره به اینکه در دوره نهم و دهم قدر مطلق فرصتهای شغلی ثابت بوده بیان داشت: رکود فراگیر و فقدان سرمایه، افق تولید اشتغال را بیرنگ جلوه میدهد و امروز بیکاری همچون خورهای به جان کشور افتاده و بسیاری از مفاسد کاذب را دامن زده است به طوری که بنده معتقدم یک مأموریت اصلی برای جذب سرمایههای داخلی و حارجی مورد نیاز است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه ملت ایران همدلی را در دفاع مقدس و در برجام تجربه کرده، ادامه یادآور شد: در واقع برنامه صحیح در محیط زیست و آب نیاز داریم تا بتوانیم مشکلات را مرتفع کنیم به طوری که خطر محیط زیست و کمبود اشتغال از ایران رفع شود.
جلالپور تصریح کرد: امروز دو دیدگاه برای حل مسائل وجود دارد که یک دیدگاه مربوط به 80 سال گذشته است که در آن راهاندازی تعدادی از طرحهای محدود و اشتغال ناپایدار رخ میدهد و این دیدگاه میگوید نباید معطل بخش خصوصی ماند که جایگاه پایداری ندارد و شرایط کشور را غیرقابل بازگشت میکند اما دیدگه اتاق این است که باید فضای آزاد و رقابتی در کشور به وجود آید که در واقع این موضوع همان اصلی است که مقام معظم رهبری با نام اقتصاد برونزا از آن نام برده است.
وی با اشاره به دیدگاه دوم بیان داشت: این دیدگاه توفیق اقتصادی را در گرو خروج دولت از تصدیگری و جان گرفتن بخش خصوصی میداند به طوری که ارتقای فضای کسب و کار امری مهم برای این دیدگاه است و در این دیدگاه دادن چک سفید به پروژههای دولتی را مجاز نمیداند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: در دیدگاه اتاق توسعه ایران بر مبنای بخش خصوصی و بهبود فضای کسب و کار همراه با رقابتی کردن بازار، کوچک کردن، کم کردن مجوزها، اصلاح نظام تعرفه و مالیاتی میداند به طوری که در برنامه ششم توسعه پیشنهاد دادهایم که برای بهبود رتبه کسب و کار از 118 به 50 برنامهریزیهای لازم انجام شود.
جلالپور تصریح کرد: امروز اقتصاد کشور نیاز به همدلی اجماع دارد و بسیار امیدوار هستیم همان گونه که در مسائل هستهای وفاق به وجود آمد امروز این امر در اقتصاد کشور نیز رخ دهد زیرا بنگاههای اقتصادی روزهای سختی را به امید چنین روزی پشت سر گذاشتهاند.
انتهای پیام/