هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور، بستر مناسبی برای ارتقای فکر و اندیشه هنری افراد است.

مهران هوشیار، داور بخش صنایع دستی هفتمین جشنواره فرهنگی داشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: فعالیت‌های فرهنگی و هنری در ارتقای سطح اجتماعی تمام اقشار جامعه موثر است. تلفیق فعالیت‌های احساسی، هنری و آرامش بخش که مستقیما با روح انسان سر و کار دارد، به ویژه در رشته‌هایی مثل فنی و مهندسی و پزشکی بسیار ضروری است.

وی افزود: از این رو برگزاری چنین جشنواره‌های فرهنگی بسیار مثبت و حائز اهمیت است. فراهم بودن بستر مناسب برای فعالیت در یک فضای فرح بخش که تفکر و اندیشه افراد در آن رشد کند، منجر به اوج بیشتر و موفقیت می‌شود. چه بسا در همین جشنواره شاهد استقبال دانشجویان پزشکی از فضای فرهنگی این جشنواره بودیم.

 وی یادآور شد: همان‌طور که پس از داوری آثار مشاهده شد، علی رغم عدم تناسب رشته و فضای کار سطح کارها خارج از انتظار بود و با توجه اینکه برای بار اول در این جشنواره به عنوان داور شرکت داشتم، انتظار نداشتم که آثار تا این اندازه از نظر معیارهای زیبایی‌شناسی بالا باشد.

وی ادامه داد: در مورد تطبیق این جشنواره با نمونه‌های بین‌المللی باید بگویم که فاصله وجود دارد و راه درازی در پیش است که به همین منظور به همراه تعدادی از دوستانم که در حوزه آموزشی فعالیت دارند و برخی از داوران، پیشنهاد کرده‌ایم که کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان مستعد و علاقه‌مند برگزار شود.

وی در پایان یادآور شد: ایمان داشته باشید که هیچ کس نیست که از انجام امور هنری و شرکت‌ در فعالیت‌های فرهنگی روی گردان باشد. به ویژه فعالان حوزه‌های تخصصی فنی و مهندسی و شاخه‌های گوناگون پزشکی در طول روز تنها در فضای علمی فعالیت دارند، بیش از دیگران به شرکت در جشنواره‌های فرهنگی نیاز دارند که به اعتقاد من وزارت بهداشت با برپایی این جشنواره گام مثبتی در این زمینه برداشته  است.



انتهای پیام/




اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار