به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حسین رشیدی گفت: عرضه مرغ با وزن بیش از دو کیلوگرم در بازارهای این استان به دلیل کاهش کیفیت گوشت مرغ و افزایش چربی آن با وزن زیاد متوقف می شود.
وی افزود: کرمان تنها استانی است که گوشت مرغ را از نظر باقی مانده آنتی بیوتیک مورد بررسی قرار می دهد.
رشیدی با اشاره به اینکه13 میلیون قطعه مرغ طی پارسال در استان کرمان کشتار شده است خاطرنشان کرد: این آمار در امسال به حدود 17 میلیون قطعه افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه کار بررسی باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ از ابتدای امسال آغاز شده ،گفت: در مرحله نخست مشاهده باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ، به مرغدار تذکر داده می شود و در مرحله دوم مرغدار خاطی به دستگاه قضایی معرفی می شود.
رشیدی افزود: دستگاه های مورد نیاز برای سنجش آنتی بیوتیک در گوشت مرغ خریداری و در کشتارگاه های استان کرمان نصب شده است.
وی کنترل و مهار کانون های تب برفکی، اجرای کد ردیابی مرغ در 12 کشتارگاه و پایش باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ از جمله برنامه های دامپزشکی دانست.
انتهای پیامز/