روحالله حسینی مدیر مدرسه عالی سینما در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این مدرسه اظهار داشت: مدرسه عالی سینما کارگاهی است که در آن حرفهایها و کارکشتههای سینما قرار است با نخبهها و استعدادهای جوان سینما کار کنند و آنها را کشف کنند و این جوانان شکوفا شوند و نسل آینده سینمای ایران را تشکیل دهند.
حسینی ادامه داد: فعالیت ما در این مدرسه پرورش سینماگر است. باید به این نکته توجه کرد که سینماگر معنا و مفهومی فراتر یک کارگردان یا نویسنده و سازنده یک اثر را دارند. سینماگر یعنی کسی که با تمام وجود سینما را درک کند بعد از آن این افراد یک ارتباط میان سینما و حوزههای دیگر برقرار میکنند. هدف ما این است که فرهنگ ایرانی اسلامی را به وسیله جوانان پرورش یافته از این مدرسه در جامعه ترویج دهیم.
مدیر اجرایی مدرسه عالی سینما در خصوص خروج این مدرسه و اینکه فارغالتحصیلان آن مرکز در بلاتکلیفی به سر نبرند بیان کرد: این موضوع اصلیترین دغدغه ما از رمان تاسیس این مدرسه بوده است. یعنی اگر خروجی عینی و کاربردی در آن نباشد، ما به هدف خود نرسیدهایم. در مدرسه ملی سینما توجه ما بیشتر به کیفیت است تا کمیت یعنی هدف ما تعداد زیاد خروجی این مجموعه نیست، بلکه کیفیت افراد هنرجو پس از اتمام دورههای مدرسه عالی سینما است.
وی ادامه داد: من در اینجا اعلام میکنم که ما در هر دوره تعداد محدودی از علاقهمندان سینما را پذیرا هستیم و در کنار این دورههای بلند مدت، دورههای کوتاه مدت کارگاهی مدرسه عالی با حضور با تجربههای سینما برگزار خواهد شد.
حسینی همچنین در خصوص کارگاههای موجود در مدرسه عالی ابراز داشت: ما در حوزههای مختلفی در مقوله سینما وارد شدیم. یکی از این حوزهها بخش فناوریهای نوین یا GGI است که امروز سینمای ایران با وجود شرایط ویژه خود باید در این امر حضور گسترده داشته باشد.
مدیر مدرسه عالی سینما ادامه داد: ده استاد برجسته سینمای ایران، مربیان، دوره اول پرورش سینماگر در مدرسه ملی است که در آینده اعلام خواهیم کرد. ولی برخی از آن افراد نهایی شده است که عبارتند از: محمود کلاری در بخش فیلمبرداری، مجتبی راعی در بخش کارگردانی، مسعود رایگان در حوزه بینالملل، دکتر گیویان در بخش پژوهش که یکی از مهمترین حوزههااست و همچنین حضور علیرضا داودنژاد نیز در این جمع قطعی است.
انتهای پیام/