قائم مقام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: فرآورده‌های گوشتی تولیدی استان وضعیت مخاطره‌آمیزی ندارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از کرمانشاه؛دکتر مجید محمودی گفت:آزمایشگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی، مرجعیت استان‌های همجوار منطقه غرب را دارد.

وی افزود: این آزمایشگاه‌ها امکان بررسی دقیق مواد غذایی را به ما می‌دهند و مواردی را که هرگز با چشم قابل دیدن نیستند را کنترل کنیم.

مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص واحدهای تولید فرآورده‌های گوشتی در استان نیز افزود: واحدهای تولیدی استان نسبت به واحدهای دیگر کشور وضعیت قابل قبولی دارند و مخاطره‌آمیز نیستند.

وی اضافه کرد: با این وجود، وضعیت واحدهای تولید فرآورده‌های گوشتی استان با آنچه مطلوب ماست، فاصله دارد.

مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: با واحدهای متخلف برخورد می‌شود، ولی برای ذکر نام تولیدی‌های متخلف اختیار قانونی نداریم.

قائم مقام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه از پیگیری برای راه‌اندازی آزمایشگاه نظارت کیفی بر داروها در استان در آینده نزدیک خبر داد.

انتهای پیام/ع

برچسب ها: کرمانشاه ، مقام ، غذا ، دانشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.