ماده سفید مغزی بخش بسیار مهم و تأثیرگذار در کیفیت ذهنی افراد است که نوعی بیماری روانی سبب تخریب و تغییر آن می‌شود.

به گزراش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافته‌اند، ابتلا به بیماری اوتیسم می‌تواند باعث تغییر در مغز افراد شود.

گفتنی است، کارشناسان این نتایج را با انجام اسکن از مغز 61 مرد مبتلا به طیف اختلال اوتیسم به دست آورده‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس این تحقیق ابتلا به بیماری اوتیسم سبب تغییر در ماده سفید مغز می‌شود. افراد مبتلا به این اختلال تفاوتی آشکار در لوب فرونتال مغزشان داشته‌اند.

این تغییر در ماده سفید مغز باعث تأثیرات فراوان در مهارت‌ها و تعاملات اجتماعی، یادگیری و گفتار فرد مبتلا می‌شود. افراد مبتلا به بیماری اوتیسم در تشخیص چهره افراد و مکالمه با دیگران به دلیل نوع خاص و تغییر یافته مغزشان دچار مشکل هستند. 

این یافته‌ها حاصل تحقیقات محققان دانشگاه کالج کینگ لندن است و پژوهشگران امیدوار هستند از این مطالعه جهت درمان و بهبود شرایط مبتلایان در سنین پایین استفاده کنند. بیماری اوتیسم سبب بروز مشکلات اجتماعی و تعاملی فراوان در افراد می‌شود و باعث دشواری در درک و عواطف و احساسات می‌شود.

از جمله دیگر عوارض این بیماری الگوهای تکراری فکری، حرکات فیزیکی یکنواخت و تکراری و حتی رفتار‌های تهاجیم و پرخاشگرایانه است.


انتهای پیام/

برچسب ها: مغز ، اوتیسم ، یادگیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.