![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ، مدیرعامل نیروگاه شهید منتظری اصفهان گفت: مطابق برنامه ریزی توانیر، مدت تعمیرات اساسی (اورهال) 90 روز است اما نیروگاه شهید منتظری اصفهان توانست رکود 64 روز را برای تعمیرات اساسی ثبت کند.
محسن افتخاری افزود: پیش از این تعمیرات اساسی این فاز در مدت 84 روز انجام شده بود اما با توجه به شرایط و اقدامات غیرمتعارفی که در راه تعمیرات این فاز صورت گرفت، ثبت این رکورد در کشور بی نظیر است.
مدیرعامل نیروگاه شهید منتظری اصفهان تصریح کرد: با استعلامات صورت گرفته از شرکت توانیر ،به خصوص مدیرکل دفتر پشتیبانی فنی تولید شرکت ، ثبت این رکورد مورد تایید قرار گرفته است.
انتهای پیام/س