گوشت گوسفندی |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
خورشتی بی استخوان |
400000 |
شامل کف دست، بدون استخوان، یک و یا حداکثر دو قطعه |
2 |
راسته با استخوان |
310000 |
به همراه فیله، پاک شده بدون چربی و غده پشت راسته |
3 |
راسته بی استخوان |
485000 |
بدون چربی اضافه و کاملاً تمیز |
4 |
ران پاک کرده با استخوان |
385000 |
بدون دنبالچه و چربی و غده ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
5 |
ران کامل ممتاز |
385000 |
بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری، بدون برش و شکستگی قلم، |
6 |
سردست |
330000 |
سردست، سرسینه، ماهیچه، گردن، جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
7 |
کف دست |
380000 |
بدون سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
8 |
قلوه گاه با استخوان |
200000 |
بدون سرسینه و چربی اضافه |
9 |
قلوه گاه بی استخوان |
210000 |
بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
10 |
گردن |
300000 |
کاملاً تمیز بدون آثار خون آلودگی |
11 |
ماهیچه |
410000 |
همراه با گل ماهیچه |
12 |
ماهیچه پلویی |
365000 |
شامل قلم دست و عضله متصل به آن |
گوشت گوساله |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
خورشتی |
320000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم) صرفاً از ران و سردست |
2 |
راسته پاک کرده |
353000 |
بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
3 |
ران پاک کرده |
334000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
4 |
دنبالچه |
198000 |
پاک شده و قطعه بندی شده به صورت حلقوی |
5 |
سردست پاک کرده |
316000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
6 |
قلوه گاه |
216000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
7 |
گردن |
261000 |
کاملاً پاک شده |
8 |
قلم |
27500 |
برش خرد |
9 |
ماهیچه |
334000 |
کاملاً پاک شده |
چرخ کرده مخلوط |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
چرخ کرده مخلوط |
230000 |
مخلوط گوساله و گوسفندی |