آیتالله مجتهد شبستری تصریح کرد: یکی از سازمانهایی که به برنامهریزی دقیق نیاز دارد صداوسیماست چراکه به تعبیر امام خمینی(ره) صداوسیما دانشگاه عمومی است.
وی افزود: برنامهریزی در صدا و سیما باید دقیق و براساس نیازهای جامعه، قانون اساسی و آنچه رهبری و اکثریت مردم خواستارند صورت گیرد .
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحولی بنیادین در صداسیما رخ داد افزود:: قبل از انقلاب تلویزیون در خانهها عمومیت نداشت وپخش برنامههای مبتذل و ناسازگار با ارزشهای دینی و ملی خانوادهها را از تهیه تلویزیون منصرف میکرد.
نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی گفت: دشمنان اسلام و ایران تلاش می کنند با استفاده از ابزارهای قدرتمند رسانه ای از تهاجم فرهنگی و تبدیل آن به شبیهخون فرهنگی افکار ملت و جوانان ما را منحرف کنند و این خطر بزرگی است همانطوریکه نمونههای از آن را در سایر کشورهای اسلامی مشاهده میکنیم.
وی با بیان اینکه امروزه با فراگیر شدن تلویزیون در دنیا برنامههای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران نیز متنوع شده افزود: اگر بخشی از بودجهای که صرف هزینههای زندانها و امور قضایی میشود به مسائل فرهنگی اختصاص یابد ایمان و اعتقاد مردم پرورش یافته و تقویت میشود و دیگر نیازی به هزینههای بیشتر در این مور نخواهد بود.
آیتالله مجتهد شبستری با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) تاکید کرد : هرکس در راه و عمل بصیرت نداشته باشد بیراهه می رود و کسی که با بصیرت پیش برود راه درست را انتخاب خواهد کرد.
نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی همچنین خاطر نشان کرد : رسانه ملی باید قدرشناس هنرمندانی باشد که با بصیرت و برنامهریزی، نوآوری و ابتکار خدمت می کنند .
وی از صداوسیمای مرکز آذربایجانشرقی خواست تا با تهیه برنامههایی از تاریخ انقلاب و شرایط اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دوران قبل از انقلاب و مقایسه آن با دوران پس از انقلاب روشنگری کند .
وی همچنین ترویج قانونمندی دردوران انتخابات، پرهیز از شایعات، ترویج سادهزیستی و تفسیر و توضیح بیانات رهبری و نامههای ایشان به جوانان غرب را از وظایف مهم صداوسیما عنوان کرد.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما نیز در این مراسم از آذربایجان به عنوان خطه ای ازایران نام برد کهمی تواند نقش مهمی در صدور فرهنگ ایرانی اسلامی ایفا کند . حجتالسلاموالمسلمین موسوی مقدم مخاطبان رسانه ملی را سرمایه های عظیم نظام اسلامی برشمرد و تاکید کرد: با تولید برنامه های فاخر می توان بر تعداد مخاطبان افزود و با حداقل سرمایهگذاری حداکثر بهرهوری را شاهد بود .
معاون امور مجلس و استانهای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران افزود: اگر توکل مردم و توانمندی جوانان نبود چه بسا در زمان تحریمها متحمل صدماتی میشدیم که خوشبختانه صداوسیمای مرکز آذربایجانشرقی از این فرصت برای تقویت و بومیسازی خود بهرهبرد و هماکنون تمامی امور مربوط به تولید و پخش برنامهها بومی شده است.
.استاندار آذربایجانشرقی هم هدف از شرکت در این مراسم را قدردانی از تلاشگران صداوسیمای مرکز آذربایجانشرقی عنوان کرد و گفت: در مدت 30 ماه خدمت در استانداری آذربایجانشرقی همواره تعامل بین استانداری و دستگاههای اجرایی استان با صداوسیمای مرکز آذربایجانشرقی بسیار خوب و برادرانه بوده است.
اسماعیل جبارزاده با بیان اینکه صداوسیما از جمله دستگاههایی است که بهرهوری در آن بالاست گفت: با این ظرفیت باید تمامی دستگاهها در تامین مالی صداوسیما سهم داشته باشند چراکه رسانه فراگیر استان صداوسیمای مرکز آذربایجانشرقی است.
وی ترویج فرهنگ ایثارو شهادت و آشنایی بیشتر مردم با فرهنگ دینی و ملی را از وظایف مهم صداوسیما برشمرد.
استاندار همچنین از ضرورت تجهیز دستگاههای مورد نیاز صداوسیمای مرکز آذربایجانشرقی سخن گفت و افزود: استان ما به دلیل هممرز بودن با کشورهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان باید در تولید برنامههای برونمرزی گام بلندی بردارد.
استاندار آذربایجانشرقی همچنین با تشکر از صداوسیمای مرکز آذربایجانشرقی افزود: عوامل صداوسیما در تمامی مراسمها و مناسبات حضور تاثیرگذاری داشته و هیچ مرکزی به مانند آذربایجانشرقی نتوانسته است عشق و ارادت مردم به سیدالشهدا در ایام محرم را منعکس کند.
در ابتدای این مراسم مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجانشرقی هم با بیان پیشرفتهای کنونی کشور و با اشاره به هشت سال دفاع مقدس و جانفشانی مردم برای حراست از آرمانهای امام (ره) و شهدا افزود :صدا و سیمای مرکز آذربایجانشرقی از جمله مراکزی بوده که درمقابل تهدیدات نرم و جنگ فرهنگی دشمنان با تهیه و تولید برنامههای ایثار و مقاومت فعال بوده است
سید محسن لطیفی ضمن قدردانی از راهنماییهای ارزشمند آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان و همراهی استاندار آذربایجانشرقی واز حمایتهای بیدریغ حجتالسلام والمسلمین موسوی مقدم در پیشرفت و توسعه مرکز آذربایجان شرقی سپاسگزاری کرد.
وی اعلام کرد :در مجموع اعتباری بالغ بر 66 میلیارد 500 میلیون ریال به پروژههای افتتاح شده اختصاص یافته است.
مدیرکل صدا وسیمای مرکز آذربایجانشرقی همچنین احداث چند ساختمان جدید، اصلاح نمای ساختمان کوثر، ساماندهی خانههای سازمانی، محوطهسازی مراکز رفاهی، بازسازی و آمادهسازی رستوران مرکز را از جمله پروژههای عمرانی افتتاح شده برشمرد .
لطیفی تهیه فیلم تاجر تبریزی، طنز جوالدوز، مستند بانو، مستند سرداران، انیمیشنهای پری و پویا، چمچه خاتون، آغاز زندگی و شهردار کوچک، نمایش رادیوئی نورالدین پسر ایران و عشق افسانهسی، دوبله فیلمهای اصحاب کهف و نامزد و تولید موسیقیهای سمفونیک فاخر ملی را از دیگر طرحهای تولیدی مرکز آذربایجان شرقی ذکر کرد .
در این مراسم به صورت ویدئو کنفرانس 4 ایستگاه در بستانآباد، شیبلی، سیاهپوش و عونابنعلی افتتاح و از پژوهشهای مرکز در رابطه با زندگینامه سرداران شهید آذربایجان و انیمیشنها و برنامههای محتوایی رونمایی شد.
همچنین در مراسم از خانواده شهید مدافع حرم حاج عباس عبدالهی تجلیل به عمل آمد.