به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازبندرعباس؛معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان سال 20 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود .
پارسال 22 هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد .
محمد پورطرق علت کاهش را نبودن ظرفیت کافی بازار فروش عنوان کرد .
وی افزود : نیازسالانه هرمزگان 29 هزار تن است که برای جبران این کمبود از استانهای فارس و کرمان وارد می شود .
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت : همچنین از ابتدای سال تاکنون بیش از ده میلیون و 900هزار قطعه در مرغداری های استان جوجه ریزی شده است.
شهرستان های بندرعباس و بستک از مناطق تولید گوشت مرغ در هرمزگان هستند .
سرانه مصرف گوشت مرغ در هرمزگان 18 کیلوگرم است .
پور طرق برگشت طولانی مدت سرمایه مرغداران ونبود بازار مناسب را از مهمترین مشکلات مرغداران استان عنوان کرد.
درهرمزگان 328 واحد مرغداری با ظرفیت بیش از 6 میلیون و 634 قطعه جوجه در هر دوره وجود دارد.
انتهای پیام/ف