به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از جروزالم پست، به رغم به نتیجه رسیدن توافق هستهای ایران، نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در حال افزایش توانایی برای ساخت و تقویت موشکهای دوربرد است. ارتش این رژیم همچنین حالت آمادهباش خود را برای مقابله با ایران در صورت افزایش تنشها یا وقوع جنگ میان دو طرف حفظ کرده است.
در میانه عملیات «صخره سخت» در سال 2014، رژیم صهیونیستی با ایجاد اتاق عملیات هوایی تلاش کرد فعالیتهای ایران را زیر نظر بگیرد. این اتاق مسئول افزایش قدرت هوایی رژیم صهیونیستی است که بر عملیاتی مانند مأموریتهای دفاعی و تهاجمی، ارزیابی هشدارهای تهدید، استفاده از اطلاعات برای طراحی نقشه حمله و اقدامات دیگری از این دست نظارت میکند.
این اتاق و مراکز عملیاتی تحت نظارت آن، جایگزین ساختار فرماندهی قدیمی صهیونیستها که قدمتی 40 سال داشت شدهاند؛ زیرا آن ساختار قادر به مدیریت نقشهای مدرن نیروی هوایی این رژیم نبود.
یک مقام ارشد ارتش رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: حزبالله لبنان همچنان مهمترین تهدید علیه ما به شمار میرود. اما احتمال تبدیل ایران به تهدیدی برای اسرائیل در آینده وجود دارد.
او افزود: همیشه باید مراقب باشیم؛ زیرا ایران محوری را هدایت میکند که تهدیدی برای اسرائیل محسوب میشود. ایران میتواند در 3 تا 5 سال آینده، اعتماد به نفس خود را بازیابد و در 8 تا 10 سال آینده در پی ساخت سلاح اتمی برآید.
با توجه به این که حملات سایبری میتواند ضربات شدیدی به ارتش رژیم صهیونیستی وارد کند، این رژیم سرمایهگذاریهای بسیاری را نیز به این حوزه اختصاص داده است.
انتهای پیام/