به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر جهادکشاورزی کلاردشت گفت: این مرکز تولیدی با زیربنای 700 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 9 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی به بهره برداری رسید.
قزوینی افزود: میزان برداشت قارچ ارگانیک در هر دوره 14 تن و سالانه نیز 70 تن است.
به گفته وی؛ همزمان با افتتاح این طرح، عملیات اجرایی فاز دوم نیز با زیر بنای 600 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال آغاز شد.
قزوینی افزود: میزان برداشت این فاز برای هر دوره 12 تن و سالانه 60 تن پیش بینی شده است.
وی از افتتاح یک واحد تولیدی قارچ خانگی در این شهرستان خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با زیر بنای 55 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 300 میلیون ریال آماده بهره برداری شد.
به گفته وی، میزان برداشت هر دوره یک تن و تولید سالانه آن 5 تن است.
انتهای پیام/ب