معاون نظارتی بانک مرکزی رويکردهاي اساسي پنج‌گانه اقتصاد مقاومتي در فرامين رهبر معظم انقلاب را دارای همگرايي با وظايف نظارت بانکي دانست .

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، معاون نظارتی بانک مرکزی رويکردهاي اساسي پنج‌گانه اقتصاد مقاومتي در فرامين رهبر معظم انقلاب را دارای همگرايي با وظايف نظارت بانکي دانست و گفت: متناسب بودن نرخ هاي سود بانکي با نرخ تورم بر مبنای عدالت بنياني، دسترسي همه آحاد جامعه به منابع بانکي با رعايت قواعد اعتباري بر مبنای مردمي بودن، استقرار استانداردهاي جهاني در بانکداري بر مبنای دانش بنياني، تسهيل ورود بانک‌هاي خارجي معتبر به نظام بانکي بر مبنای برون‌گرايي و تقويت و اصلاح ساختار ترازنامه‌اي بانک‌ها بر مبنای درون‌زايي اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، تهرانفر که در جلسه شورای مدیران ارشد بانک مرکزی با محوریت «اقتصاد مقاومتی» در حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری سخن می گفت، وضعيت دارايي‌هاي شبکه بانکي را تا شهريور 1394 بالغ ‌بر 12.875هزار ميليارد ريال دانست و افزود: نسبت دارايي‌هاي شبکه بانکي به توليد ناخالص داخلي 107 درصد و سهم بازار پول کشور از کل ارزش بازار مالي، شامل بازار پول و سرمايه‌ 81 درصد است.

وی با بیان اینکه شعب داراي مجوز بانک‌ها و مؤسسات اعتباري 21.656 واحد است تصریح کرد: به ازاي هر 100 هزار نفر 0.04 بانک و 27.4 شعبه بانک وجود دارد که ایران از لحاظ تعداد شعب پس از فرانسه، ژاپن، آمريکا و استراليا بالاترين رقم را دارد.
 
وی  با معرفی تسهیلات، به عنوان بیشترین سهم از دارایی‌های شبکه بانکی که بیش از 50 درصد آن را تشکیل می‌دهد تاکید کرد: دارايي شبکه بانکي 12.875 هزار ميليارد ريال است که دارايي‌هاي ثابت آن 561 هزار ميليارد ريال و برابر 4.4 درصد از کل این دارايي‌ها است. سهم قیمت تمام شده شرکت‌ها و سهام متعلق به بانک 2.2 درصد از کل دارایی‌های این گروه است.

تهرانفر با بیان اینکه سهم مطالبات غيرجاري از کل دارايي بانک‌ها 1.7 درصد و از نقدينگي کل کشور 12 درصد است تصریح کرد: مانده مطالبات غيرجاري شبکه بانکي 909 هزار ميليارد ريال است که نسبت آن 12.3 درصد و شامل 21 درصد مطالبات سررسـيد گذشته، 15 درصد معوق و 64 درصد مشکوک الوصول می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار