رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: از 20 سال گذشته برای کسب 5 سهمیه المپیک تیراندازی برنامه ریزی شده بود و خوشحالیم که به آن دست یافتیم.

مهدی هاشمی در گفتگو با خبرنگار سایر حوزه های گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، با ابراز خرسندی از کسب 5 سهمیه المپیک تیراندازی تصریح کرد: با تلاش ورزشکاران و برنامه های تعیین شده هدفی که از مدت ها قبل پیش بینی شده بود با کم و کاستی های زیاد محقق شد که نتیجه تلاش و پشتکار تیراندازان و جدّیتشان برای کسب سهمیه المپیک بود.
 
وی افزود: نتیجه ای که تیراندازی اکسب کرد از 20 سال گذشته برنامه ریزی شده بود البته در وضعیت معمولی هدف محقق شد اما مشکلات مرتفع نشد.

رئیس فدراسیون تیراندازی در ادامه گفت: نگرانی جدی فدراسیون با توجه به وضع موجود تحقق برنامه هایی است که پیش بینی شده بود. تیراندازی در المپیک 45 مدال می گیرد و در حال حاضر نفر اول رنکینگ جهانی به ایران اختصاص پیدا کرد و این فرصت نشان دهنده این است که می توانیم با سرمایه گذاری اندک پیشرفت خوبی داشته باشیم تا جبران برخی کمبودها در سایر رشته های ورزشی باشد.
 
وی افزود: تا زمان آغاز مسابقات المپیک چند ماهی باقی مانده و فدراسیون چند مسابقات و اردو برون مرزی و داخلی برای تیراندازان در نظر گرفته است که اولویت با تیراندازان المپیکی است.
 
اکنون باید دو برابر تعداد سهمیه های المپیک هزینه کنیم و اردوهای متعدد داشته باشیم امیدوارم مشکلات مالی برنامه های فدراسیون را با مشکل مواجه نکند.
 
وی ادامه داد: تیراندازی در المپیک بویژه در بخش بانوان شانس بالایی برای کسب مدال دارد و به طور قطع با پشتکار تیراندازان با برطرف شدن مشکلات پیش رو این امر محقق خواهد شد.
 
عضو فدراسیون ورزشی مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون فدراسیون بدهی های سنگینی بابت اعزام تیراندازان به مسابقات مختلف دارد و این بدهی به 13 میلیارد می رسد امیدوارم با حمایت کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در کنار تحقق برنامه های تعیین شده بدهی سنگین فدراسیون نیز تسویه شود.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: مهم ترین برنامه برای تیراندازان برگزاری اردوهای داخلی و خارجی و تامین سلاح و مهمات است و چون بخشی از هزینه های فدراسیون به صورت ارزی است چند ماهی است که هزینه ها را از بانک مرکزی دریافت نکردیم که دولت باید به این موضوع برای کل ورزش کشور توجه ویژه ای داشته باشد.
 
رئیس فدراسیون تیراندازی درباره وضعیت رشته اهداف پروازی و برنامه ریزی برای توسعه این رشته گفت: برای اهداف پروازی هم مشابه اهداف ثابت برنامه ریزی شد و در این رشته نیز روند رو به رشدی داشتیم اما متناسب با برنامه هایی که پیش بینی شده بود عملی نشد که به عوامل متعدد مدیریتی،‌ مالی، تخصصی بر می گردد.
 
وی در این خصوص ادامه داد:‌ بیش از 80 درصد از برنامه های اهداف پروازی اجرایی شد در صورتیکه در اهداف ثابت درصد سرمایه گذاری ها کمتر بوده است. اهداف پروازی نیز در مسابقات هند خوش درخشیده است و با اندکی اختلاف سهمیه را از دست دادیم.

امیدوارم با هماهنگی ها و برنامه ریزی برای مسابقات آینده اهداف روند رو به رشدی داشته باشد.
 
انتهای پیام /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار