اسماعیل مسلمی با اشاره به تشدید بازرسی های صورت گرفته از نانوایی های استان افزود: در بازرسی صورت گرفته از 106 واحد خبازی و نمونه برداری و انجام آزمایش مربوطه ، خوشبختانه هیچ موردی مبنی بر استفاده واحدها از افزودنی غیر مجاز بلانکیت در فراوری خمیر مشاهده نگردید و موارد مطابق ضوابط استاندارد و وزارت بهداشت بوده است.
وی بلانکیت را ماده شیمیائی معرفی نمود که در گذشته ، برخی کارخانجات قند برای افزایش سفیدی قند ، استفاده می کردند.
رئیس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت،معدن و تجارت با بیان اینکه نان هرچه تیره تر باشد از کیفیت بهتر و مواد مغذی بیشتری برخوردار می باشد یادآور شد : باید با تغییر نگرش در عدم خرید نان های سفید توسط مردم ، استفاده از نان های سبوس دار را افزایش دهیم.
مسلمی با اشاره به ممنوعیت استفاده از جوش شیرین نیز در نان های لواش تصریح کرد : استفاده از جوش شیرین در تهیه نان لواش نیز ممنوع اعلام شده و با متخلفین استفاده از اینگونه مواد در نان برخورد می شود.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت ، معدن و تجارت
استان با تاکید بر حضور دستگاه های نظارتی در سطح استان خاطر نشان کرد : امیدواریم
نانوایی ها برای حفظ سلامت مشتریان موارد لازم را رعایت و از استفاده از هرگونه مواد
غیر مجاز در پخت نان بپرهیزند.
انتهای پیام/س