به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ در حال حاضر برخی از کسانی که به دادگاه خانواده مراجعه می کنند زوج های جوانی هستند که فقط چند ماه از تاریخ عقد و ازدواج آنها گذشته و این مسئله مایه تأسف است.سوال اینجاست ،چرا جوانانی که تازه می خواستند خانه عشق خود را بسازند با یک اختلاف کوچک که قابل حل است اقدام به جدایی می کنند؟ آنها چرا نمی توانند قدرت تحمل خود را بالا ببرند؟
*ره صد ساله را یک شبه پیمودن خطاست
برخی جوانان بی حوصله و عجول شده اند و دوست دارند که ره صد ساله را یک شبه بپیمایند و این خود علت اصلی شکست بسیاری از ازدواج ها در همان ابتداست.
زمانی که فردی قصد تشکیل یک زندگی را دارد بهتر است که آستانه تحمل خود را بالا ببرد و در مقابل کشمکش های ساده از خود واکنش جدی نشان ندهد، زندگی پر از فراز و نشیب های زیاد که می شود با کمی تأمل و دقت نظر و صبر آنها را هموار کرد.
مریم 23 ساله دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی می گوید: در دوران آشنایی با نامزدم با کوچکترین حرفی از طرف من واکنش نشان می داد و قدرت تحمل کمتری داشت و زود از کوره در می رفت من باید مطابق میل او عمل می کردم تا رابطه ما ادامه پیدا می کرد یا نظر اصلی خودم را عنوان می کردم که همین امر باعث کدورت او می شد. که تصمیم گرفتم حرف های دلم را بازگو کنم و چون او قدرت انتقادپذیری نداشت ناراحت می شد و عکس العمل نشان می داد.
*هر مشکلی یک کلید مخصوص دارد
هر مسئله ای که در زندگی انسان به وجود می آید قطعا دارای راه حلی است پس در ابتدای کار می توان موضوع را با تمام جوانب آن سنجید و به دنبال راه حل آن بود.
بهترین راهکار که به دو طرف کمترین ضرر و بیشترین نفع را برساند وقت گذاشتن برای صحبت در مورد مشکل مورد نظر توسط زوجین بسیار راهگشا است.
بدرالسادات همایونیان کارشناس ارشد مشاوره می گوید: گروهی از جوانان امروزه ظاهرپسند شده اند و عمیق فکر نمی کنند، آنها به آینده خود نمی اندیشند و فقط به زمان حال توجه دارند و اغلب در زندگی آینده خود با مشکل مواجه می شوند.جوانان همیشه به دلسوزی و تجربه های مثبت خانواده احتیاج دارند و پدر و مادر در مواقع لزوم باید به کمک و راهنمایی فرزندان جوان خودشان بیایند و آن ها را هدایت کنند، اما جوانانی هم وجود دارند که با اتکا به نفس خود زندگی را ساخته اند و موفق بوده اند حس تعهد و مسئولیت پذیری باید توسط والدین از همان کودکی به فرزندان آموزش داده شود.
*قبل از شروع زندگی مقاوم باشید
زن و مردی که با هم زیر یک سقف می روند دارای خلقیات و خصوصیات متفاوت هستند و با 2 طرز نگاه و فرهنگ مختلف می خواهند زندگی خود را شروع کنند.طبیعی است که در اول راه با یک سری اختلافات در زندگی مواجه شوند اما آنها می توانند مقاوم باشند و در برابر ناملایمات زندگی صبر کنند.
سوگند 25 ساله دانشجوی مهندسی برق می گوید : هرگاه در رابطه مشترک خود با همسرم با مشکل مواجه می شوم با همفکری او مسئله را به راحتی حل می کنیم.همیشه از کارها و رفتارهای هم انتقاد منصفانه می کنیم و اگر از دست یکدیگر دچار کدورت شویم همدیگر را از آن باخبر می کنیم و نمی گذاریم که تبدیل به کینه شود.مشورت گرفتن از دیگران و به تجربه مثبت آنها عمل کردن راهکاری بسیار کاربردی است که باعث می شود فرد راهی را که قبلا شخصی طی نموده و به نتیجه رسیده است را نرود و با مشورت و گفتگو کردن با دیگران از گفته های مفید آنها استفاده کند.
*در یک ارتباط دو طرفه «من» جایگاهی ندارد
گذشت بهترین شیوه برای مدیریت یک رابطه است، اگر طرفین خودخواهی داشته باشند آن ارتباط به زودی به شکست می انجامد.
همه ما دارای خطاهایی هستیم و سعی می کنیم در حد توان آنها را مرتفع کنیم اما بدنیست که به خواسته های هم احترام بگذاریم و ضعف و کاستی های یکدیگر را بپذیریم و در جهت اصلاح آنها به یکدیگر کمک کنیم.
گزارش از مریم شهسواریان
انتهای پیام/