به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ رهنمون با اشاره به میزان تولید محصول تَر زردآلو در کشور تشریح کرد: وقتی یک رقم میوه معرفی می شود، باید به طور قوی و آشکار همان صفاتی را که برایش تعریف شده در طی سال های متمادی بروز کند.
وی با اشاره به شاخص پیشرفت باغبانی افزود: معرفی ارقام جدید شاخص پیشرفت باغبانی در کشور قلمداد می شود.
رئيس بخش تحقيقات باغی مرکز كشاورزی و منابع طبيعی آذربايجانشرقی یادآورشد: بر اساس تصمیمات موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج، بهزراعی و بهنژادی زردآلو از گروه هسته دارها برای محققان مرکز تحقیقات آذربایجان شرقی تعریف شده است.
وی ایران را از مراکز غنی زردآلو در جهان دانست و ادامه داد: ایران از مراکز غنی ژرم پلاسم زردآلو در جهان به شمار می رود و ژنوتیپ ها و کلون های ناشناخته بیشماری از این گیاه را در خزانه ژنتیکی خود جای داده است.
رییس بخش تحقیقات باغی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: رونق اقتصاد باغداری و صنایع جانبی، بهبود جایگاه کنونی ایران در عرصه صادرات خشکبار زردآلو و ارتقای امنیت غذایی در حوزه این فرآورده از طریق کنترل آلودگی های شیمیایی و میکروبی موضوعاتی هستند که دستاوردهای تحقیقاتی با همسویی آنها سهم چشمگیری در بهبود شاخص های کنونی خواهد داشت.
انتهای پیام/ی