اقدام انسانی ایرانیان در یاری اقشار بی بضاعت در قالب طرح دیوار مهربانی، این بار مورد توجه مردم چین قرار گرفت و آنان با تاثیر پذیری از کشورمان دست به اقدامی مشابه زده اند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از سایت خبری - تحلیلی جونگ یوئن وانگ ، اندکی پس از آنکه خبر ایجاد دیوار مهربانی در بسیاری از شهرهای کشورمان با بازتاب گسترده در رسانه‌های چینی زبان مواجه شد، شهروندان چین نیز با تاثیرپذیری از این ایده، به ایجاد دیوارهای مهربانی در برخی از شهرهای کوچک این کشور پرداختند.

این سایت که از جمله رسانه‌های معتبر چین در فضای مجازی محسوب می‌شود، ضمن انتشار تصاویری از دیوارهای مهربانی ایرانیان وچینی‌ها نوشت: چندی پیش خبری از ایران منتشر شد مبنی براینکه تعدادی از شهروندان این کشور در سرمای زمستان با قرار دادن البسه گرم خود در محیطی عمومی، آنها را به هموطنان بی بزاعت شان اهدا می‌کنند.

به نوشته این سایت خبری چینی، ایجاد دیوار مهربانی در ایران ضمن استقبال گسترده مردمی موجب ایجاد فضایی صمیمانه بین اقشار مختلف این کشور شده است.

این گزارش می افزاید: اندکی پس از ایران، در چند شهر چین از جمله استان خه نان (واقع در شرق چین) و شهرهایی از جمله جن جو نیز در اقدامی مشابه دیوارهایی با عناوینی چون دیوار مهربانی یا دیوار نوع دوستی ایجاد شد که کارکردی مشابه دیوارهای مهربانی ایرانیان دارد.

بر این اساس در برخی از شهرهای استان جه جیانگ چین نیز ایجاد دیوار مهربانی و استقبال مردمی از آن گزارش شده است.

بر این اساس در گزارشی جداگانه ضمن انتشار تصاویر متعدد از دیوار مهربانی در ایران و اقدام چینی ها در این راستا، آمده است که ایده ایجاد این دیوار که غیر از اهدای پوشاک گرم، گرمای محبت را به نیازمندان تقدیم می کند، اقدامی زیبا بود که از ایران به چین انتقال یافت.

در روزهای گذشته رسانه‌ها و خبرگزاری‌های مختلف جهان درباره گسترش دیوار مهربانی و کمپینی به نام پایان کارتن خوابی در ایران و بازتاب آن در فضای مجازی و تاثیرات آن در زمستان سرد ایران مطالبی منتشر کردند.

در دیوار مهربان که در حال گسترش است، مردم می‌توانند لباس‌هایی را که نیاز ندارند با دیگران به اشتراک بگذارند.

پیام این دیوار ساده است: اگر نداری بردار و اگر نیاز نداری بذار. این شعاری است که روی چند رخت آویز و قلاب وصل شده روی دیوار نوشته شده است.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۷ ۱۷ بهمن ۱۳۹۴
اینم صادرات به چین .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۲ ۱۲ بهمن ۱۳۹۴
چینیا چیو کپی نکردن ک اینو کپی نکنن!!!!!!!!!!!
آخرین اخبار