طی بازرسی انجام شده از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در کرمانشاه حدود 900 کیلو گرم خمیر و ضایعات مرغ کشف و ضبط شد.

کشف 900 کیلوگرم ضایعات مرغ از یک واحد تولیدیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این استان اظهار داشت: این بازرسی توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری تعزیرات حکومتی و مامورین نیروی انتظامی  صورت گرفت و پرونده این موضوع جهت رسیدگی به مقامات قضایی ارجاع  شد.

شهریارمستوفی گفت:خمیر مرغ، گوشت‌های مازاد و ضایعاتی است که پس از تمیز کردن مرغ، توسط دستگاهی جدا شده و به صورت خمیر درمی آید و برخی از تولید کنندگان به صورت غیر قانونی از آن در تولید فرآورده های گوشتی( سوسیس و کالباس) استفاده می کنند.

استفاده از این ماده در تولید فراورده های گوشتی از سوی سازمان غذا و دارو ممنوع اعلام شده است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.