سیب‌هایی که به علت مصرف مواد شیمیایی بر روی پوست آن‌ها، می‌توانند سرطان‌زا باشند.

سیب‌هایی با طعم مواد شیمیایی + فیلمبه گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیب‌هایی که به علت مصرف مواد شیمیایی (پودر سفید یا واکس) بر روی پوست آن‌ها، به خاطر ماندگاری بیشتر، می‌توانند سرطان‌زا باشند و با شستشو نیز این مواد از بین نمی‌رود و توصیه می‌شود که سیب، مخصوصاً سیب‌های قرمز و سبز وارداتی را بدون پوست میل نمایید.

منبع: محمد سروری – شیراز (فارس)







برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/




اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.