به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از سخن از خادم مسجدی است که از فضای پشت بام مسجد برای پرورش بلدرچین استفاده کرده است،
خادم مسجد امیرالمومنین زاهدان در گفتگوباخبرنگارماگفت : با طبقه بندی قسمتی از فضای خالی موجود در مسجد کار خود را در این عرصه آغاز کردم و توانستم تاکنون بیش از 400 بلدرچین را در کمتر از یکسال به چرخه غذایی مردم وارد کنم.
حسین آریانا با بیان اینکه قریب به 10 سال است که خادم مسجد امیرالمومنین شهرستان زهدان است تصریح کرد : در سال گذشته به پیشنهاد یکی از دوستانم در نمایشگاه اقتصاد مقاومتی که در آن کارآفرینان اقتصادی اقدام به عرضه و فروش محصولات تولیدی و بومی خود اعم از صنایع دستی، پرورش آبزیان یا انواع طیور و غیره کرده بودند، حضور یافتم و از نزدیک با پرورش دهندگان بلدرچین در مورد چگونگی نگهداری و تولید این پرنده که نقش موثری در سلامت افراد هم دارد به گفت و گو کردم ؛ که این مهم باعث شد تا در راستای عمل به فرمایشات رهبر انقلاب و افزایش تولیدات بومی به پرورش بلدرچین بپردازم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد : در راستای رسیدن به هدفی که در سر پرورانده بودم به سازمان بسیج سازندگی سیستان وبلوچستان مراجعه کرده و در آنجا با دریافت 6 میلیون تومان وام اقدام به پرورش بلدرچین کردم تا هم منبعی برای کسب روزی حلال و هم عمل به فرمایشات رهبر انقلاب باشد و از این طریق علاوه بر خادم مسجد بودن بتوانم نقش موثری در زمینه اقتصاد مقاومتی نیز داشته باشم.
وی گفت : با طبقه بندی قسمتی از فضای خالی موجود در مسجد امیرالمومنین کار خود را در این عرصه آغاز کردم و توانستم تاکنون بیش از 400 بلدرچین را در کمتر از یکسال به چرخه غذایی مردم وارد کنم.
خادم مسجد امیرالمومنین زاهدان در خصوص چگونگی عرضه محصولات تولیدی اش ادامه داد: بعد از بزرگ شدن جوجه ها آن ها را در بین نمازگزاران و مردم محل که تمایل به استفاده از گوشت بلدرچین دارند، توزیع می کنم.
این کارآفرین اقتصادی بیان کرد : با توجه به کیفیت و قیمت مناسب بلدرچین ها توانسته ام قبل از بزرگ شدن جوجه ها آن ها را در بین مردم پیش فروش کنم.
انتهای پیام/ف