معاون بهبودات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام از طرح سهمیه بندی جوجه ریزی در بین مرغداران استان در آینده نزدیک خبرداد و گفت:سهم مرغداران استان برای هر دوره جوجه ریزی یک میلیون و 370 هزار قطعه در ماه است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ مجتبی شیرخانی با بیان اینکه 70 درصد جوجه های مورد نیاز مرغداران ایلامی از استان های شمالی و 30 درصد نیز از دیگر مناطق کشور تامین می شود  افزود: مسئولان اتحادیه برحسب ظرفیت و امکانات واحدهای مرغداری استان، سهمیه جوجه ریزی دوره ای این واحدها را مشخص می کنند.

شیرخانی دوره استاندارد استراحت هر واحد مرغداری پس از جوجه ریزی، بین 15 روز تا یک ماه اعلام کرد و افزود: این دوره استراحت از سوی مسئولان آن واحد بسته به شرایط ویژه در صورت انتشار بیماری در واحد قابل تغییر است.

طرح سهمیه بندی جوجه ریزی واحدهای مرغداری از سوی وزارت جهاد کشاورزی و با هدف تولید برنامه ریزی شده و مدون مرغ و حمایت از تولید کننده و مصرف کننده به سازمان های جهاد کشاورزی استان ها ابلاغ شده است.

حدود 400 واحد مرغداری در استان ایلام فعال است که به صورت میانگین ماهانه یک میلیون و 600 هزار تن گوشت تولید می کنند.

استان ایلام سالانه 2.5 برابر مصرف داخلی خود مرغ تولید می کند که یک سوم آن به مصرف داخلی می رسد و دو سوم آن نیز قابلیت صادرات به استان های دیگر و کشور عراق را داراست.
 
 
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.