۲/۳ میلیارد نفر از مردم جهان، به توالت‌های تمیز و بهداشتی دسترسی ندارند و همین موضوع، عامل بیماری‌های متعددی در کشورهای فقیر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ۲/۳ میلیارد نفر از مردم جهان، به توالت‌های تمیز و بهداشتی دسترسی ندارند و همین موضوع، عامل بیماری‌های متعددی در کشورهای فقیر است. اما به تازگی، پژوهشگران دانشگاه «کرن‌فیلد» انگلیس سیستم جدیدی برای توالت طراحی کرده‌اند که بدون نیاز به آب، فضولات انسان را به الکتریسیته و آب تمیز تبدیل می‌کند. این سیستم که «توالت نانوغشا» نام گرفته، امسال در کشور غنا آزمایش خواهد شد.

جادوی توالت با بسته شدن در آن آغاز می‌شود. کاسه‌ی توالت با مکانیسمی دوَرانی، فاضلاب را به دالان رسوب هدایت کرده و بوی بدش را حبس می‌کند. فاضلاب از نانوغشای خاصی رد می‌شود که مولکول‌های آب را به صورت بخار جدا می‌‌کند. آب بدون میکروب و ذرات جامد، به سوی دالان میعانی می‌رود که با نانودانه‌های آب‌دوست، لایه‌گذاری شده و درنهایت، در حالت مایع در مخزن جمع می‌شود. آب حاصل، مناسب شست‌وشو یا کشاورزی است.

ضایعات جامد و میکروب‌ها، به کمک پیچ ارشمیدس به دالان دیگری انتقال می‌یابند تا سوزانده شده و انرژی حاصل‌ از آن‌ها، صرف تامین نیروی فیلتر نانوغشا و هم‌چنین شارژ گجت‌هایی مثل تلفن همراه شود. خاکستر به‌جامانده آلودگی ندارد و به‌عنوان کود در کشاورزی مصرف می‌شود.


توالت پیشرفته‌ی بی‌نیاز از آب

منبع: وب سایت وی آر
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۰۴ بهمن ۱۳۹۴
چه جالب انشاالا در ایران اجرا شود